On nawet nie jest ładny , gra kiepsko , przecietnie wręcz , zauważyłam ze swoje nawyki przenosi na ekran np to dziwne oblizywanie warg , wytrzeszczanie oczu itp.
Myślę, że jednak trochę jest, biorąc pod uwagę choćby ilość obejrzanych filmów, w których inni wysportowani i przystojni aktorzy potrafili udowodnić, że prócz ładniej buzi mają tez talent aktorski. Twojego ulubieńca się to nie tyczy. Myślę też, że w swej opinii nie jestem odosobniona. Aczkolwiek, ile osób tyle gustów :)
5 - myślę, że wystarczająco, by móc się wypowiedzieć.
Z resztą wnioskując po Twoich maksymalnych ocenach takich "aktorów" jak Mandy Moore, Jennifer Lopez czy Amanda Bynes to mamy totalnie inne wymagania co do odtwórców ról i co Ciebie zachwyca, mnie nie powala ;]
I dodam raz jeszcze - ile osób tyle gustów...
buahaha i kto to mówi. ;]
poza tym jak sama dobrze wiesz oceny są subiektywne. po obejrzeniu przeszło 500 filmów wiem że podobać może mi się zarówno dobre kino jak i te mierne aczkolwiek lekkie dla zabicia czasu. Poza tym uważam że trzeba coś zobaczyć żeby móc ocenić:)
co do matthew mcconaughey - filmy z jego udziałem są lekką rozrywką do obejrzenia z przyjaciółmi, a że powoduje on iż spędze miło czas to czemuż nie dać mu 10? to samo tyczy się innych "aktorów". rankingi na filmwebie głównie są kierowane sympatiami a niekoniecznie klasą filmu/osoby;]
także polecam nie skreślać ludzi po zobaczeniu paru słabych filmów a spróbować czegoś zdatnego do spożycia. - Czas zabijania, Męski sport, Amistad, Contact, Bracia Newton,
Zgadzam się. Z resztą nie skreślam filmów z jego udziałem, bo niektóre są spoko. Widzisz, liczy się też sympatia, czyli czy Ci ktoś przypadnie do gustu czy też. Ja z Matthew mam tak, że jak patrze na niego i na to jak nieudolnie gra to mi się filmu odechciewa :P Jestem pewna, że Ty też tak masz z niektórymi aktorami :D Bo widziałam, że parę jedynek wystawiłaś :D Czyli Ciebie też ktoś irytuje :) Tak więc jak dla m nie koniec tematu, a na jakiś plus dodam, że Matthew ma śliczną żonę ;)