Megan FoxI

Megan Denise Fox

7,1
13 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Megan Fox

Kupiłam Bravo i może napiszę tu parę cytatów Megan Fox...

"Mam obsesję na punkcie Zaca (Efrona). Oboje nie pochodzimy z tego świata. Jesteśmy do siebie bardzo podobni, fizycznie i psychicznie. Gdyby Zac włożył peukę i sukienkę, stałby się mną...To moje największe odkrycie w całym życiu!"

Wyjęte z artykułu: Otwarcie opowiada o tym, że w seksie chce spróbować wszystkiego, że jest nienasycona i nie zamierza się w ogóle powstrzymywać.

"Kocham seks i on kocha mnie"

Wyjęte z artykułu: Nie wstydzi się pikantnych szczegółów ze swojego życia. Wręcz przeciwnie! Chwali się, że straciła dziewictwo z rosyjską striptizerką i uwielbia seks. Przez pewien czas było głośno o jej związku z modelką Jenny Shimizu.

Soulja_Boy_x3

Zaraz, zaraz. Ta Jenny Shimizu była związana m.in. z Angeliną Jolie.

Soulja_Boy_x3

Aha, mój błąd.
Taaa ona była z Angeliną.

Soulja_Boy_x3

/facepalm

leobonhart

Dzięki za przepisanie tych fragmentów :-). Z tego co piszesz wynika, że Megan Fox jest bardzo głupiutka, albo robi się na Angelinę Jolie i chce zainteresować sobą prasę poprzez takie skandale. Gdzieś czytałam, że Jolie na jednym z przyjęć całowała się z własnym bratem, może to będzie następny krok Megan, jeżeli ma brata?

Euhenia_2

Z tego raczej wynika, że Bravo zrobi napalonego-nastolatka-debila z każdego, nawet z Anthonyego Hopkinsa czy Judi Dench jeśli odpowiednio przeredaguje ich wywiady i dopisze kilka własnych linijek. :|

Tajga

Nie wydaje mi się, ponieważ te cytaty mówią same za siebie.

Soulja_Boy_x3

Jedna wielka bzdura w każdej poważnej prasie i stronach www widać że jej chłopakiem jest Brian Austin Green a nie jakiś tam żałosny Zac a co do tego seksu to nie wiem o co wam chodzi tuż to jest fajna sprawa :)))

Pozdro

Lukasz198919

Kurde no dziwie się że ktoś jeszcze czyta gazety typu Bravo i wierzy we wszystko co tam pisze. Nie czyta się tego typu gazet no chyba ze jest się dzieckiem EMO :) (widzę to po przykładzie mojej siostry i kuzynki)

jetli22

Dlaczego mieliby fałszowywać w "Bravo" cytaty?

Euhenia_2

Bo to "Bravo"....
Może "fałszowanie" też jest trochę na wyrost, ale można ująć to jako wypaczanie prawdy. Wycinasz z kilku wywiadów kilka zdań, któe ułożóne w całość tworzą tego typu wypowiedzi - wygodne dla artykuły, trafiajace do odbiorcy i kreujące postać w sposób taki jaki życzy sobie tego autor. Tak działa każdy brukowiec. Pamiętajmy, że w "Bravo" wywiady nie przechodzą przez autoryzację głównych zainteresowanych czyli "gwiazd" i można wypisywać tam naprawdę niewyobrażalne farmazony, ale nikt nie będzie się nawet fatygować żeby to sprostować, bo i tak nikt nie wieźmie tego na serio...no chyba, że jest ze wspomnianej już generacji EMOkids'ów.
Przez autoryzację przechodzą wywiady w takich tytułach jak "Vogue", "Elle", "Vanity Fair", "Marie Claire" i to też nie zawsze.

P.S. Taki stary dobry przykład jak to za PRL'u w ramach kampani antykatolickiej rozwieszano w miastach plakaty z napisem "Biblia mówi: Boga nie ma!". I rzeczywiście jak w mordę strzelił jest to cytat z psalmu 53: "Mówi głupi w swoim sercu:«Nie ma Boga». Oni są zepsuci, ohydne rzeczy popełniają, nie ma takiego, co dobrze czyni"

Tajga

Boże...Dzieci na pudelka!Z tego co wiem to filmweb służy do dyskusji na temat filmów.

Mhatix

W sumie racja wyrosła z tego bezsensowna dyskusja. Sorki.