Nie lubię takich osób w filmach jak ona, oglądałem każdą część, ale nie pamiętam już w których grała, w ogóle słabo pamiętam te filmy, ale coś tam zapamiętałem, np. że chyba obraziła się, bo faceci z drużyny żartowali na jej temat, a ona to widziała (ale nie wiem już o co dokładnie chodziło). W ogóle taka głupia i brzydka była w filmie :/ Z taką to byś się całował i jakbyś spróbował czegoś więcej, to zaraz usłyszałbyś tekst, "że nie, że jeszcze za wcześniej, że za krótko się znamy" itp... jak jakaś ładniejsza tak mówi, to jeszcze rozumiem, ale ta na co liczy? Nikt z nią nie będzie chodził latami na spacery etc. by ta w końcu powiedziała, że chce iść z nim do łóżka omg :/ albo kocha, albo niech spada i nie robi z siebie takiej kretynki, która z byle powodu się obraża...
Co do American Pie, to nie podoba mi się ten film :/ chociaż czwórka, to jeszcze... przynajmniej nie gadali tyle o seksie.
czemu nazywasz ją głupią? to, jakie gra postaci w filmach, nie odzwierciedla jej prawdziwego oblicza. w ogóle, to opanuj się człowieku, gadasz jak nienormalny...
wez sie ogarnij chyba sam miales kiedy do czynienia z jakas laska ktora cie wkurzyla ze zaczales jakies wywody na ten temat....poza tym na cholere oceniasz ja jako postac w filmie? taka miala role i tyle....zastanow sie co napiszesz bo jestes zalosny...nawet jej nie znasz a oceniasz jej charakter totalny idiotyzm w dodatku przez pryzmat postaci jakie grala w filmach