Michał Michalak

6,5
92 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michał Michalak

W roli Sebastiana był bardzo dobry, jestem ciekawy jak teraz wygląda bo w tym filmie grał jakieś 11 lat temu.

galik_2

Ja również proszę o jakieś info. Nigdzie w internecie nic nie mogłem odszukać.

galik_2

Witam .Mam się dobrze jeszcze żyje ,od tamtej pory grałem tylko w filmie o życiu .Pozdrawiam Michał

kafarek

w jakim? tylko w wyżej wymienionym?

kafarek

Świetnie grałeś. Oddawałeś nawet pewne "odcienie" stanów psychologicznych, co potrafią tylko dobrzy aktorzy. W naszych filmach dzieci grają na ogół słabo - "Kratka" jest pod tym względem wyjątkowa. Chciałoby się powiedzieć też: "Grałeś tylko w filmie o życiu - czyli we własnym życiu - szkoda..." - ale tak nie można, bo nie jest dogmatem rzekoma wyższość zawodu aktorskiego nad innymi. Niemniej talent aktorski z pewnością masz.

Wydmin

A zajrzałem na profil Kafarka-Michała, no... rozczarowałem się, bo obok 10 gwiazdek dawanym "Transporterom" jest JEDNA gwiazdka dana jednej z najlepszych polskich komedii wszechczasów (wprawdzie jest raczej komedią czarną, satyryczną), "Dniowi Świra". Zasadnicza pomyłka tego utalentowanego aktora-amatora, a że takie wartościowanie to nie jest przypadek, widać w innych, niskich ocenach filmów wartościowych (nie przypadkiem nie sensacyjnych lub nie przygodowych).

kafarek

Siemasz michal. Wczoraj przełączyłem kanał i leciała końcówka filmu w którym grałeś i wlasnie który mi pokazałeś w 2001 lub 2002 roku. Zaraz mi się przypomialas mordeczko

Studzieniec2002

Przypomnieles miało byc

kafarek

Michał "Kafar" Michalak. Pamiętam jaki kozak byłeś, nie bałeś się stanąć na solo ze starszymi. Mam nadzieję, że u Ciebie w porządku. Szkoda, że w filmie nie wypaliło, bo w Kratce wypadłeś przekonująco.