Michael BayI

Michael Benjamin Bay

6,4
6 493 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Michael Bay

W filmie "Transformers" widać ,że efekty specjalne są już bardzo realistyczne i Dragon Ball może wejść w faze produkcji. Dragon Ball to byłoby typowe kino akcji dlatego na fotelu rezyserskim najchetniej zobaczyłbym Bay'a, Emmericha lub Petersena.

DSLMarvel_Behnke

Zdecydowanie się zgadzam co do nakręcenia BDZ. To byłoby coś megarozwalajace. Największa produkcja w historii kina. A na reżysera z tych trzech przez ciebie wypisanych widzę tylko Bay'a. Po Transformers, Pearl Harbor, Armageddonie i Twierdzy tylko on moze sobie dobrze z taką superprodukcją poradzić. Wież, że pozostali dwaj reżyserzy są też od tego specam jednak Petersen ostatnio nie jest w największej formie (Posejdon, Troja), a Emmericha lubię tylko z Pojutrze i Godzille (fajnie się ogladało), ale myślę że to ciagle za mało.

Bialy_Pielgrzym

a ja bym proponowal Spielberga:)))co wy na to???no co...akcja by byla,trzymala by w napieciu ciekawa historia i dramaturgia:)))Spielberg to arcymistrz komercji , pamietajcie:)))))))dalby sobie rade napewno:))))ale Bay tez jest pewnym typem:))))i ma u mnie zielone swiatlo:)))

DSLMarvel_Behnke

Oj tak Dragon Ball to byloby cos......ale nawet sobie nei moge tego wyobrazic jak by to wygladalo :D

DSLMarvel_Behnke

widzialem transformersow i chcialbym, zeby rezyseria zjal sie M. Bay

Bad_Santa

Może po Dragon Ballu zrobią Naruto xD:)