Michael BayI

Michael Benjamin Bay

6,4
6 493 oceny pracy reżysera
powrót do forum osoby Michael Bay

Świetny reżyser.Nie rozumiem ludzi ludzi którzy mówią że jest do kitu bo robi kino komerecyjne i efekciarskie..Kurwa,przeciez jemu o to chodzi,iu jest w tym w czolowce swiatowej przeciez te filmy kapitalnie sie oglada nie nudza,no moze poza pearl harbor ktore jest zbyt melodramatyczne i czasami koczowate ale i tak mam to w ulubionych,dlaczegho bo są tam swietne efekty specjalne a jak juz wspomnialem o to w filmach baya chodzi wiec krytycy:odwalcie sie od goscia a jesli juz cos wam sie nie podoba to wyliczajcie mankamenty filmu a nie zamierzenia.

damek1690

no i kurwa dokładnie się zgadzam. Bay jest świetnym reżyserem jeśli chodzi i nawał efektów akcji i rozpierduchy. Nigdy od jego filmów nie oczekiwałem jakiś głębszych przesłań czy metafizycznych doznań, ma być zadyma i mam się nie nudzić oczywiście że wybieram jego filmy. Peace.

puchoo

noi brawo za to zdanie kolego.widze ze jestes normlanym widzem,intelkigentnym.pozdro

damek1690

tez sie zgadzam:)))jest wiele rodzajow filmow i wielu rezyserow:)ten sie zna na tym i to robi...i robi to dobrze:)))a skoro jestescie niektorzy tacy cwani to postawcie sie sami na jego miejscu!!!ciekawe czy bylibyscie w stanie chociaz powiedziec "AKCJA" na planie takich produkcji:)))pozdro dla fanow M.B:))

damek1690

Poprostu Baya to jedna kurewsko wielka rozpierucha i ja to lubi.!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LeeHarveyOswald1986

Poprostu filmy Baya*__________________________________________-