Michael C. HallI

Michael Carlyle Hall

8,7
13 795 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael C. Hall

on jest boski !!!!!!!!!!!! :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:**:*:*:**:*:*:*:*:*:**:***:*:*:***::*:*:*:*:*:*:*:*:**:** ::*:*:*:*

emma1227

Jako odtwórca roli Dextera rzeczywiście. Ale ten wygląd ... W agencji modeli bym go nie zatrudnił. Z taką twarzą można zniechęcić każdego. :D

beejay_2

A mnie też się bardzo podoba, w mojej 10-tce najprzystojniejszych gwiazd na pewno by się znalazł:)

bs85

Hmm ja muszę powiedzieć, że na początku "Dextera" nie mogłam na niego patrzeć :P ale w miarę jak poznawałam postać, pokochałam go :) Nie powiedziałabym, że jest taki ładny, ale twarz przestała się liczyć na tle osobowości. Ma w sobie coś pociągającego. Jako Dexter, bo na razie w innych filmach go nie widziałam :)

użytkownik usunięty
Miyu67

Miałam identycznie :) .... jest intrygujący, niebanalny...uzależniający! :)

użytkownik usunięty

A mnie sie podoba wlasnie ta jego nietypowa uroda,jest naprawde super :)

użytkownik usunięty

Właściwie od zawsze podobali mi się mężczyźni z oryginalną urodą, którzy nie są typowymi przystojniakami a Michael do takich należy. Na pierwszy rzut oka żaden z niego przystojniak w ogólnym znaczeniu tego słowa, ale gdy się przyjrzysz, nie możesz oczu oderwać :) Niewielu jest mężczyzn za którymi poszłabym na koniec świata i z powrotem, ale on zdecydowanie do nich należy! ;) pozdrawiam

użytkownik usunięty

Badosia,i tu masz racje !
Np.moja mama ogladajac Dextera stwierdzila ze gosciu jest paskudny z twarzy ,"taki psychol" - ale mi sie wlasnie ten psychol podoba :)