Michael Fassbender

8,1
73 299 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Fassbender

Ohajtał sie z nowa pania Tomb Raider ;/:/

nadzia_filmaniak

Serio??! :O
Jeśli tak, to gratulacje. Niech się im wiedzie!

ewej

Ja sceptycznie podchodze do ich zwiazku, ale coz tam, niech im sie w zgodzie zyje

nadzia_filmaniak

Mógł popaść lepiej, ale mógł i gorzej, patrząc na poprzednie jego dziewczyny, to Alicia plasuje się wg mnie dość wysoko :D
Skąd wiesz o tym? Masz jakiś link do poczytania?

ewej

Przeczytalam na wloskiej stronie, ktora podala, ze slub odbyl sie wczoraj na Ibizie

nadzia_filmaniak

No ja wczoraj też już znalazłam. Jakoś mało odświętnie wyglądali oboje, ale Michael szczególnie :-) Jakby nie napisali to bym się nie połapała.

ewej

Alicia chyba najładniejsza z jego dotychczasowych partnerek, a swoją drogą on miał całkiem sporo czarnoskórych dziewczyn.

kokoszanel11

No właśnie, Alicia ma niby ciemna karnację, ale jednak ciemnoskóra nie jest. Jakoś Fassy za biały sie wydawał obok nich, za duży kontrast :D

ewej

Właśnie przeczytałam , że ona jest Szwedką, nie wiedziałam, nie wygląda.

ewej

Czekałam na Twoją reakcję, ewej xD
Jeśli to prawda to również ogromnie się cieszę ich szczęściem :3

Nadienn

Mam nadzieję, że lepiej im sie powiedzie niż w ich wspólnym filmie, chociaż to dziwnie brzmi. Zazwyczaj film sie lepiej prezentuje niż rzeczywistość.

ewej

Alicia miala problemy z alkoholem i dragami, Michael slynie z a dosc mocnego temperamentu i czasami moze go poniesc. Zgadzam sie, ze Vikander jest ta najladniejsza Z jego wybranek, czas pokaze, czy uda im sie przetrwac.

nadzia_filmaniak

A to ja takich rzeczy nie wiem. Może się już wyszumieli :-) zwłaszcza ona. Skoro są razem tak długo to może jednak cos jest między nimi. To chyba najdłuższy związek Fassy'ego. Kręcili te Światła już dawno, a od tamtej pory chodzą z sobą.

ewej

Oni juz krecili ze soba przed realizacja filmu, swoja droga film bardzo ciekawy i ma dobra ocene na filmwebie

ewej

Brad Pitt i Angie też mieli dobry film? Słyszałam dużo krytyki pod adresem filmu jako całości i ich współpracy na planie. Wszyscy wiemy jak ostatecznie się to skończyło w rzeczywistości...

Eejejejejejej!!!!! To Wspólny film Fassy'ego i Alicii był niewypałem?! O.O Nie nie nie nie nie nie nie....... :( A tak dobrze się zapowiadał :( Jestem do tyłu z jego filmami z ostatniego roku :( Tak wiem, wstyd. Nie powinnam nazywać się jego fanką.... Co w takim razie polecacie tak z czystego serca? (wiadomo, że wszystko z Fassym, ale wiecie). Ostatnie co z nim widziałam (zgodnie z listą na fw) to Makbet, a potem nic poza średnim X-menem i dzisiaj Snowmen na dużym ekranie.

Nadienn

Osobiście polecam Jane Eyre, ja od tego filmu zaczełam go "śledzić" :) oczywiście Wstyd i Bekarty Wojny. :)

nadzia_filmaniak

Haha ja też xD Te boskie oczy w Jane Eyre mmmm <3 Ale chodziło mi o jego najnowsze filmy jak "Trespass against us", "Light between oceans", "Song to song", Assassin i Obcy. Wiadomo, że wcześniej czy później obejrzę wszystkie, ale które z nich są absolutnym 'must see'?

Nadienn

Z tych co wymieniłaś to mi się osobiście tylko Obcy podobał i Light between oceans, a reszta to nie koniecznie. Jakbym nie była fanką Fassy'ego to na pewno bym sobie darowała te filmy. Ja czekam na Snowmana ale słyszę że i tu lipa będzie... :(

ewej

Snowman był dziwnym filmem :| Miało w sobie kilka absurdów i podobno całkiem spieprzyli książkę. Nie wiem, jeszcze nie czytałam. Ale było to coś pomiędzy Adwokatem a Centurionem, z lekką domieszką Angel. Gdzieś w połowie filmu trochę się zaczęłam nudzić, bo mocno przystopowali z i tak wolną akcją, ale ostatnie kilkanaście minut to ciągła akcja. W zasadzie to wielka szkoda, że nie wykorzystano w pełni potencjału tej historii, bo naprawdę zapowiadała się bardzo fajnie. Największe zarzuty mam chyba do tej młodej policjantki i uwaga! Vala Kilmera, którego nawet nie poznałam O.O