Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Wraz z fanami Michaela Jacksona,organizujemy swój FlashMob. Finałowy występ odbędzie się 29 sierpnia, z uwagi na to, że jest to dzień urodzin Michaela. 25 lipca w parku na Książęcej (Warszawa) odbędzie się pierwsza próba, na którą zapraszamy wszystkim. Umiejętności taneczne nie są ważne a układ jest prosty więc wszyscy szybko załapią;) Jeśli ktoś nie wie co to jest czy jak ma to wyglądać, to daję link do filmiku ze Szwecji. Tam grupa ludzi również zorgazinowała FlashMob po śmierci Jacksona. Szczegółowe informacje na grono.net :)
Zależy nam na uzbieraniu dużej grupy fanów.

http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM

29.08.09r FLASHMOB dla MICHAELA JACKSONA!
start: PATELNIA godz. 15
potem Złote Tarasy
+Pl. Zamkowy
PRÓBY:
25.07 i 25.08 SPOTYKAMY SIĘ POD EMPIKIEM na Nowym świecie.

Trwają zapisy. Jeśli coś,piszcie prywatne wiadomości lub wysyłajcie je na email natalia_olszewska93@wp.pl
Zapiszcie się,warto. Tańczyć nie musicie umieć.
Jeżeli ktoś ma jakiś przenośny magnetowid, czy coś takiego niech się zgłosi. NA próby też coś potrzebujemy!
Jeśli nie uda się załatwić czegoś lepszego (głośniejszego) Przyda się także na FM - nie będzie innego wyjścia.

Ofeflia

Bardzo fajna sprawa! Ktoś z was się wybiera? ;)

lizzie

O Boże ŚWIETNE...Tylko mam trochę daleko do Warszawy ;/
kurde...szkoda

Ofeflia

Szkoda, że mieszkam koło Gdańska ;/

Sonya____filmaniak

świetny flashmob! też mam niestety daleko do Wawy..

Moniczkaa

świetne jest cos takiego, zapisałabym się , ale mam strasznie daleko, mieszkam pod krakowem ;/

Ofeflia

wiesz co proponuje wrzucić na youtuba kroki żeby ludzi mogli się w domu poduczyć bo ja jestem z poza warszawy i na ten finałowy występ mogłabym przyjechać ale na próby już by mi się nie opłacało przyjerzdzać mam 3godziny do wawy więc sami rozumiecie ;) a co do szwedów to widziałam filmik i są niesamowici ciesze się ze i w PL tez cos organizujecie :) trzeba to wszędzie na kazdym forum rozreklamować :)

annagiex

Szkoda, że do Warszawy mam tak daleko.... :(

Melah

morze zorganizowalibyśmy flash mob tez w krakowie???

rozilla

Fajnie by było ale nie umiem tańczyć, chyba. A poza tym musiało by być więcej osób z Krakowa.

annagiex

Bedziemy tanczyc ten sam uklad do Beat It. Chetnie zatanczylibysmy do czegos innego, ale czas ! i tak bedziemy musieli wszystkim pomoc ale ten uklad nie jest trudny i zawsze mozna sie douczyc w domu. ten kto chce sie zapisac , wzszlajcie wiadomosci na natalia_olszewska93@wp.pl
i przedstawiajcie sie bo zapisujemy ochotnikow. chcemy wiedziec kto na bank wystapi. dalsze planz organizacji na przwatnym...
Mzsle ze mozna nauczyc sie z teledzsku , ale z tego bedzie latwiej

http://www.youtube.com/watch?v=lVJVRywgmYM

http://www.youtube.com/watch?v=je1KOcBYGjM&feature=channel_page

annagiex

Aha, i jakby ktos sie wybieral na probe : punkt 14;00 spotykamy sie pod empikiem na nowym swiecie !

Ofeflia

GENIALNE!
;))

użytkownik usunięty
Ilovesmilingpeople

Błahaha! Ale fazka^.^
Kurcze bele, może i przyjade, hahaha
A nawet tak się składa, że umiem pare "tych" układów xDD

użytkownik usunięty

Z Lcy do Wawy - całą noc pociągiem i jestem - hahah XD

Filmik o michaelu piękny->http://www.youtube.com/watch?v=ErAkZLk8PHk

wzruszyłam się;/

Ofeflia

UWAGA ! kolejna próba (dodatkowa)1 sierpnia ! Spotykamy się w parku w tym samym miejscu ( na tych, którzy przyjdą pierwszy raz, dwie dziewczyny będą czekać pod Empikiem o 14:00 - być może będą miały jak wczoraj kartkę z napisem FM :D

Ofeflia

Ja przyjadę do Wa-wy dopiero 29 , bo wcześniej nie mogę ..
Jestem taka szczęśliwa!!!! :)) Damy czadu!

Ofeflia

UWAGA.
KOLEJNA PROBA W NAJBLIZSZA SOBOTE. SPOTYKAMY SIE TAM GDZIE ZAWSZE. POZNIEJ NAPISZE WAM O KTOREJ GODZINIE BO DZIS SPOTKANIE BYLO PRZELOZONE NA 15;00 I NIE WIEM CZY ZA TYDZIEN NIE BEDZIE PODOBNIE.

Ofeflia

OK. IV PRÓBA DO FM ODBEDZIE SIE O GODZ. 14:00.

Ofeflia

Ja chce, ja chcę :) To tylko godzina do Wawy ale jadę, tak, zapiszcie mnie. Trochę późno ale mam nadzieję, że mogę jeszcze :]

elara1987

nie zapisujemy już bo kto ma przyjść to i tak przyjdzie :]
oczywiście, że możesz. KAŻDY może !

Ofeflia

podbijam temat i czekam na jakieś informacje, ja dopiero się w to wkręcam :)

elara1987

no więc IV próba jest jutro. zbiórka o godz. 14:00 pod empikiem na nowym świecie. ćwiczymy w parku na Książęcej. mnie jutro nie będzie więc jeśli jakieś problemy związane z układem to do Alicjidelicji i Gi. ( Paulina) bo to świetne dziewczyny, które pomogą :) jeśli można, prosimy o nie spóźnianie się bo później są problemy z dojściem do miejsca prób.

Ofeflia

dziękuję za info :) Juz mi pisałas w mailu, chyba w poniedziałek czy niedzielę. Siostra też będzie ;)

Ofeflia

a problemy to będą bo to moja pierwsza próba, mam nadzieję, że nie będziemy jedyne "nowe"

elara1987

Musze zobaczyć jak wam wyszlo tak więc koniecznie wstawcie filmik na Youtube i podajcie linka :) ja będę czekac bo pomimo iż jestem z pod Krakowa to bym przyjechała, ale w tej chwili mam dość daleko z NY... :/

sisi421

Wyszło fajnie :) Nie ma co się uczyć w domu, np ja się uczyłam w domciu a co do czego to szybciej i efektowniej nauczyłam się na próbie. Wydaje mi się że chociaż na jednej próbie tej generalnej trzeba być bo inaczej to nie wyjdzie. Mam nadzieję, że frekwencja będzie wysoka i będzie to akcja z rozmachem że się tak wyrażę :P Już nie mogę się doczekać samej akcji :) Proszę o informowanie o kolejnej próbie :)

Ofeflia

mam wrażenie że rozmawiam sama ze sobą na tym forum w tej konkretnie sprawie. Na próbie dowiedziałam się (co nie powinno byc zaskoczeniem), iż temat najbardziej rozwija się na forum Michaela. Sęk w tym, że ja szukałam tego forum i na tym się zakończyło gdyż niec nie znalazłam. Czy mogłabyś podac mi link do tego forum, to tam bym wiedziała o kolejnych próbach nie zawracając ci głowy, gdyż jako jedyna będe chyba na akcji z tego forum
Z góry dziękuje

elara1987

http://www.forum.mjpolishteam.pl/index.php

jeżeli o to chodzi, to proszę :* :)

eddyta12

niech no ucałuję cię w czółko :* (cmok)

Po za tym wycziłam, że organizuje całą akcję grono, więc tam sa najświeższe wiadomości. Jeśli ktoś chce informacje to odsyłam tam

elara1987

:)

grono... ostatnio caly czas się zacina... (bynajmniej mi) :(

eddyta12

wiesz, też mi się ciągle zacinało, ale ostatnio rozpoznałam problem, oto przepis: Mi sie zacinało jak korzystałam z Internet Explorer (czy jakoś tak), teraz używam Firefox i wszystko działa bez zarzutu. Spróbuj może i tobie się wszytsko odblokuje ;)

elara1987

to juz był ten flash mob? f =

IKnowWhatYouAre

nie, na razie odbywają się próby, jesli chcesz to wpadnij, zapraszam!! w najbliższą sobotę o 14 przy empiku na Nowym Świecie
Akcja będzie 29 sierpnia, a narazie sa próby jak już wspomniałam

elara1987

Ja mam Operę. I nigdy się nie zacinalo. Ostatnio jakiegoś focha strzelila... ;/
O, dzięki za info :) Mam nadzieję, że będę na spotkaniu...:)

eddyta12

na akcji musisz być!! Nie może cię nie być

elara1987

Tak jest:) !!!

elara1987

Tak jest:) !!!

eddyta12

byłas na próbie???

<za krótki>
<za krótki>

Ofeflia

chciałabym się spytac kto z tego forum będzie NAPEWNO na akcji 29 sierpnia? Wszystko rozpoczyna się pod mostem Poniatowskiego na próbie o 11.45 (chyba, jak się dowiem to napisze)

Ofeflia

PLAN NA 29.08.09 br. :D
Godzina: 11.45 - ZBIÓRKA NA MIEJSCU PRÓB (park na Książęcej - pod mostem Poniatowskiego )
Godzina: 12.00 - FM na NOWYM ŚWIECIE
Godzina: 13.30 - FM na PL. ZAMKOWYM (Przystanek: Plac Zamkowy. Autobusy: 100, 116, 175, 178, 180, 195, 222, 503)
Godzina: 15.00 - FM na PATELNI (Metro Centrum. Przystanek: Centrum)
Godzina: 16.30 - FM KINOTEKA (Metro Centrum. Przystanek: centrum)
Godzina: 17.00 - FM ZŁOTE TARASY (wywiad organizatorów, oraz przedstawicieli SMJJ i MJF ze stacją TVN WARSZAWA
Metro Centrum. Przystanek: Centrum
Autobus: 100, 105, 118, 119, 127, 131, 158, 175, 501, 502, 505, 507, 512, 514, 517, 519, 521, 525, 107, 127, 151, 171, 175, 512, 520, 522, 510
Tramwaje: 4, T, 18, 35, 7, 8, 9, 21, 24, 25

GENERALNA PRÓBA: 25.08 (Wtorek ?) o godz. 17.30
SKŁADKA: 10 zł od osoby - na sprzęt.

Ofeflia

eh, niestety próby przegapiłam ;( A jak w ogóle się zapisać???

alexa_6

a co to takiego w ogole ?

RoseFromTheDeath

to takie coś, że nieznajomi ludzie spotykają się w umówionym miejscu w określony dzień i robią to samo. W tym wypadku potrzebne były próby, bo nie każdy ma zdolności taneczne :)
Jak chcesz to przyjdź choćby tylko popatrzeć lub na próbę i może szybko się nauczysz :)

alexa_6

nie ma już zapisów :) po prostu przyjdź tylko JEDNO dla tych, których na próbach nie było. NIE DOCHODZIMY WSZYSCY ZA PIERWSZYSM RAZEM DO OSOB KTORE OTWIERAJA FM. byly z tym problemy wiec informuje od razu zeby nie pchać sie na poczatek.

MALA ZMIANA W GODZINACH !!!
Zbiorka nie o 11:45 tylko o 11:30 !

I TAK. Nie wiadomo jeszcze do konca czy bedziemy tanczyc w Arkadii czy w Zlotych Tarasach, wiec ew. w ciagu najblizszych dni podam wam informacje.
Na 70% bedziemy w ZT ale wszystko sie moze zdarzyc ;]
Nasza cudowna grupa flashmobowa zebrala pieniadze (ok 500) na profesjonalny sprzet wiec nie damy plamy :)

Ofeflia

A trzeba pokazywać sie na kazdym występie? Bo ja bym mogła tylko w złotych tarasach o 17.00 wcześniej nie będę chyba miała czasu, ale jeszcze zobaczę, a jeszcze jedno czy to jest płatne, bo już sama nie wiem

alexa_6

FlashMob płatny ? żartujesz ?:D tylko na sprzęt się składaliśmy :)
do niczego nie zmuszamy. Jeśli nie możesz być na wszystkich występach, to przyjdź tylko na konkretny. Spontan :) ale jak już mówiłam, jeszcze dam znać co do miejsc.

alexa_6

FM płatny ? żartujesz ?:D składaliśmy się tylko na sprzęt.
nikogo nie zmuszamy. jeśli będziesz mogła przyjść tylko na jeden występ to jeden i wsio. spontan :)

Ofeflia

To super, może uda mi sie pojawić w złotych tarasach, bo z układem nie mam problemu, uczyłam się w domu także JEST OK ;) Mam nadzieję, że przyjdzie wiele osób. Pozdro. i do zobaczenia

alexa_6

UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potwierdzam występ w ZT, Arkadia odpada, zostają Tarasy !
ZT puszczą nam muzykę ze wszystkich głośników w centrum handlowym równiutko o 17:00, więc radzę się nie spóźnić bo inaczej stracicie szanse wystąpienia w tym miejscu. Gorąco pozdrawiam. Widzimy się na FlashMobie !