Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Jutro czyli w sobotę film biograficzny o Michaelu o godz 15:55 w TVP 1 , jest z 2009 roku , z marca.Trzeba obejrzeć

IKnowWhatYouAre

O kurczę! Dzięki (:

RoseFromTheDeath

Jestem trochę zawiedziona tym dokumentem... Owszem wiele o jego sukcesach, talencie itp zostało powiedziane ale myślałam że powiedzą że był chory na vitiligo aby wszyscy niedoinformowani którzy myślą że wstydził się tego że był czarny wiedzieli że się nie wybielił i przestali go źle oceniać. Moim zdaniem nie powiedziano o wielu ważnych sprawach...

RoseFromTheDeath

ej czemu tego filmu nie ma w filmografii Jacko? I czy będzie jutro powtórka bo bym z chęcią nagrała:) nie zdążyłam na początek...;/

RoseFromTheDeath

Nawet fajny dokument ale troche krótki i szkoda że nie powiedzieli nic o vitiligo i działalności charytatywnej..

RoseFromTheDeath

błagam. Nie oglądałam tego dokumentu. czy jest dostępny na you tube?
albo będzie powtórka?

Dafnee

Właśnie nie wie ktoś czy będzie powtórka albo chociaż na you tube niech ktoś wrzuci pliska!!!

RoseFromTheDeath

Witam i mam pytanko. Czy to był ten dokument w którym wypowiadała się Brook Shelds a w tle leciały piosenki M.J (nie śpiewane przez samego michaela)?

Dafnee

To chyba nie ten dokument, nie było w nim Brook. Była np Liza Minnelli i mama Michaela...

majakson

Mnie osobiście bardzo podobał sie ten dokument. Głównym jego tematem była twórczość muzyczna Michaela a nie jedynie oskarżenia, operacje plastyczne i jakieś plotki. I to było w TYM wszystkim najlepsze.

saska_a

Poniekąd dobre było w tym dokumencie to że nie skupiali się na operacjach, oskarżeniach i plotkach ale tylko dla fanów MJ którzy wiedzą jak jest bo ludzie którzy zbudowali swoje zdanie na jego temat w oparciu o brukowce i tym podobne (czyli po prostu niedoinformowani ludzie którzy uważają go za pedofila i dziwaka który się wybielił) po obejrzeniu tego dokumentu pewnie nadal tak o nim sądzą. Może jakby wspomnieli trochę o vitiligo, powiedzieli coś więcej o tym procesie to ludziom dałoby to do myślenia... No i nic nie było o działalności charytatywnej... Jak dla mnie bardzo ogólnikowy dokument.

majakson

Ogolnie to masz rację ale jeśli każdy taki dokument będzie opowiadał o operacjach i plotkach
To nikt nie dowie sie jak to było z jego muzyką. Pewnie jeszcze duzo obejrzymy takich filmów i dokumentów więc moze te inne bd lepsze i bardziej szczegółowe. A taka techniczna wadą tego wczorajszego dokumentu było to ze byl on za krótki. Życie Michaela Jacksona nie da sie streścić w czasie 1 godziny.
A tak jeszcze z ciekawości to o tym dokumencie dowiedziałam sie z telewizji, a w magazynie telewizyjnym pisało ze o tej porze jest
Program pt. Ludzkie ciało. Do granic wytrzymałości. (Odcinek 1-4) to była jakas pomyłka? A nowe ten dokument o Michaelu ma 4 odcinki.? A ta nazwa to jakas pomyłka

saska_a

co to za dokument?Ludzkie ciało. Do granic wytrzymałości to o MJ???? a ogladaliscie superwizjer???

IKnowWhatYouAre

"Ludzkie ciało do..." to był inny dokument miał być nadany ale puścili inny o M.J. "Ludzkie..." nadadzą za tydzień.

IKnowWhatYouAre

ja oglądłam.. w sumie nic nowego, wssystkie informacje z faktów zamieszczone w jednym..