Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 039 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Szukałem odpowiedzi na moje pytanie na kilku stronach, ale jakoś nie mogę znaleźć... dlatego proszę, jeśli ktoś byłby łaskaw mi wytłumaczyć jak Michael Jackson się wybielił, i po co? - to był bym wdzięczny.

Schackoo

Na tym forum powstały conajmniej 2 tematy dotyczace koloru skóry Michael'a.Poszukaj troche a znajdziesz.

talrash1993

O nawet w ciekawostach jest wzmianka o tym (chyba nawet sam ją dodałem).
Pozatym Albinizm to troche co innego.

Schackoo

Ok, zobaczę, ale przeryłem całą Wikipedię i nic. Poza tym po co się wybielać? I jak to w ogóle jest możliwe...?

Schackoo

Eeehhh, jednak chory. Bo słyszałem kiedyś że on sobie skórę przeszczepiał bo miał jakiś uraz do murzynów czy coś takiego, i nie chciał być czarny. Może plota jakaś.

Schackoo

Nie "może" tylko na pewno :] Nie da się "wybielić" :D

Schackoo

Vitiligo. To choroba która przypomina albinizm tylko ze z tym sie rodzisz a Vitiligo to choroba genetyczna ukazujaca sie z wiekiem.
Pełno o tym w necie.
MJ na poczatku maskował to ale potem sie poddał bo to było nuzące zawsze spedzac tyle czasu nad makijażem kryjacym...

Nie żadne przeszczepy skóry wybielanie czy Bóg wie co kto jeszcze tam wymysla.
Poprostu starajmy sie dotrzec do faktów,boli to co ludzie potrafia zrobic innym ;(

ula666devil

to włosy pewnie też farbuje - bo tak by miał przeźroczyste...

Schackoo

Hehe :)
Teraz to pewnie tak....w tym wieku trudo nie mieś siwych włosów wiec pewnie farbuje a wczesniej kto wie...jakos nikt nie dopatrzył sie żeby te choróbsko atakowało również włosy...dokładnie nie wiem
ale w młodosci to był jego naturalny kolor włosów :) śliczny