Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 029 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Co sie dzieje na tym świecie. Jeszcze tydzień przed śmiercią Michaela nic o nim nie było słychać, jego płyty sprzedawały się jak czerstwe bułeczki. Nagle świat się dowiedział -MICHAEL JACKSON DEAD!. I się zaczęło. W empiku nagle półki zaczęły się walić pod ciężarem egzemplarzy krążków M.J. jednak ja nie o tym. Najgorsze jest to, ile w tym czasie paskudnych plotek się pojawiło. Od razu media zagrzmiały - "Jackson pedofil", "jackson jest gejem", "dzieci Jacksona nie są Jacksona", "Jackson bezpłodny", "Jacksona zabił lekarz". Ludzie - opanujcie się. Jacko nie żyje - POZWÓLCIE MU UMRZEĆ. Zostawcie jego rodzine, jaka by nie była, nie zwalajcie winy za śmierć Michaela na lekarza - robił, co w jego mocy. Bo to, co się teraz dzieje to jakaś paranoja. Parafrazując znany dowcip: otwieram WP - Jackson, otwieram Onet - Jackson, boję się otworzyć xlaski.com :)

DobryWujekAdolf

Media żyją tym. Żyją plotkami etc. Tak samo jak gazety: wszędzie różne filmy, plakaty, pelne gazety poświęcone MJ. Fani je kupują, a inni na tym zarabiają.

eddyta12

Tak było jest i będzie. Nic na to nie poradzimy :/ I, że tak powiem ejmen
xD (Ohh Arafatko :D :*)

karen_oeufg

racja. tak było jest i będzie i nic na to nie poradzisz. już nawet zaczyna mnie wkurzać że wszyscy o tym gadają, o tym że po śmierci Jego tak właśnie jest jak jest..
powtarzam więc..i tak to nic nie zmieni więc dajcie se wszyscy siana.. ciagle tylko ta gadka i gadka.. "o matko po śmierci zrobił sie jeszcze bardziej popularny, wczesniej mieli go gdzies a teraz go kochają, co za swiat.." itp itd.
no ludzie sami to rozdmuchujecie, ja to juz wszedzie takie cos czytam.. dajcie spokoj.