Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Naprawdę po śmierci Michaela bardzo zainteresowałam się jego muzyką, a także jego życiem, ale cholernie denerwuje mnie fakt, że ludzie piszą wiadomości wyssane prosto z palca i nie chodzi mi tu tylko o forum na filmwebie, ale także o strony takie jak: onet, wp itd. np:
-w czasie przewożenia Jacksona do szpitala odpadł mu nos...
-dzieci nie są jego...
-był gejem...
-miał kochanke...
-miał kochanków...
-był pedofilem...
i naprawde o wiele, wiele więcej głupot.
Oczywiście nie moge być pewna, że te wiadomości są bezpodstawne np. że miał kogoś, ale na Miłość Boską, niektórzy zachowują się jakby co najmniej spali pod jego drzwiami do sypialni albo jadali z nim posiłki. Chociaż teraz dajcie mu spokój!!!!!!!!!!

agusskafw

Czemu my mamy mu dać spokój? Nie my piszemy te artykuły, napisz wzruszającą prośbę do onetu, wp czy kogo tam oskarżasz o te straszne rzeczy.

Uzalezniona

Media to media . Nikomu nie dadzą spokoju. Mnie tez te plotki denerwują.
"Czemu my mamy mu dać spokój?"
Ponieważ każdy człowiek (nawet Michael Jackson) zasługuje na spokój w grobie!!! Jeśli tak wszyscy sie chcą Nim teraz interesować to moze napiszą cos sensownego np. Porozmawiają o jego twórczości, muzyce, ile dobrego zrobił. A nie komentują to co wymyślają gazety i portale.
Jeśli kogoś uraziłam to Sory. Napisałam tylko swoje zdanie i nie mam zamiast sie z nikim kłócić. Pozdro dla fanów.

saska_a

Chyba nie zakumałaś kontekstu zdania. Pytam dlaczego MY mu mamy dać spokój, i dlaczego pisze do na filmwebie jakbyśmy to my tworzyli te plotki. O to mi chodziło. Dałam radę i zmykam. Bawcie się dobrze z jego plotami ;)

Uzalezniona

Media to media . Nikomu nie dadzą spokoju. Mnie tez te plotki denerwują.
"Czemu my mamy mu dać spokój?"
Ponieważ każdy człowiek (nawet Michael Jackson) zasługuje na spokój w grobie!!! Jeśli tak wszyscy sie chcą Nim teraz interesować to moze napiszą cos sensownego np. Porozmawiają o jego twórczości, muzyce, ile dobrego zrobił. A nie komentują to co wymyślają gazety i portale.
Jeśli kogoś uraziłam to Sory. Napisałam tylko swoje zdanie i nie mam zamiast sie z nikim kłócić. Pozdro dla fanów.

użytkownik usunięty
saska_a

do agusskafw:
jakby nie jego śmierć o gówno byś o nim wiedziała, jego śmierć skłoniła Cie do zainteresowania się jego muzyką -to śmieszne !!
Gdy ktoś umiera nagle wszyscy zaczynają się nim interesować i wszystkim tak bardzo żal !

Lepiej późno niż wcale... I dlaczego to śmieszne. Nie wiesz, że najczęściej docenia się kogoś po śmierci ?

agusskafw

Wiadomo że na plotkarskich portalach lub w takich tez gazetach sa wymyslanie istne bzdury pod publike zeby tylko zainteresowanie wzroslo. No coz kazdy musi jakos zarabiac. Mi tez sie nie podoba to co tam czasami widuje ale banda jakis napalonych malolatow badz starszych ludzi ktorzy nie maja nic lepszego do roboty wchodzi i sie podnieca tymi bzdurami, pisza tam ze np. Michael Jackson nie mial nosa wlosow? a kogo to obchodzi? ja np. wole go pamietac takiego jaki byl i jego wspaniala tworczosc a to co widze na takich portalach mnie smieszy, ludzi juz nie maja sie do czego uczepic? Pedofilem nie byl kochal dzieci ale w normalny sposob i chcial im pomagac, nawet jesli mial kochanke to chyba jego prywatna sprawa jego zycie osobiste i nas powinno to gowno obchodzic. W To ze byl gejem nie chce mi sie wierzyc, cale zycie jak sam przyznal kochal Diane Ross, mial 2 zony, ale nawet jesli to prawda w co bardzo watpie to co z tego? Gej to tez czlowiel? czyz nie? chociaz Michael na 99% gejem nie byl. Kazdy jest panem swojego losu i kazdy robi z zyciem co chce wiec media powinny sie odwalic od zycia Jacksona i dac juz mu spokoj