Michael JacksonI

Michael Joseph Jackson

8,2
1 069 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Jackson

Ludzie to ze on sie przerobil na bialego to totalna bzdura stworzona przez media jak i to ze jest pedofilem niechce mi sie pisac ale prosze zobaczec
http://geniusmichaeljackson.republika.pl/skora.html << media i zasrani ludzie go zniszczyli... no coz prosze wejsc w strone ktora podalem

BriT

zwlaszcza o zdj3cia na samym dol3

BriT

Michael Jackson, największy król parkietu i muzyki pop został bezceremonialnie i brutalnie zniszczony przez media i fałszywe oskarżenia ludzi, którzy z własnej woli pozbyli się jednego z lepszych piosenkarzy, a także zniszczyli Jacksona jako człowieka, ojca i męża.

Teraz katujemy uszy Gosią Andrzejewicz, Akonem, Danzelem i Tokio Hotel. Ale to wszystko na własne życzenie.

Liczę, że gwiazda galaktyki Michaela Jacksona nigdy nie wypali się do końca i Jackson wróci - oślepi nas swoim dawnym, niczym niezmąconym blaskiem.

ellaine_2

,,Ludzie, którzy oskarżają Michaela o wybielenie skóry i operacje plastyczne, są po prostu niedoinformowani. Wynika to z ogromu tego skomplikowanego problemu, a także ze zbyt małej wiedzy medycyny na temat tej choroby. Wszyscy wierni fani z całego świata powinni wspierać Króla Popu i życzyć mu jak najlepszego zdrowia. ''

BriT

mysle ze to jest najwieksza Gwiazda w Histori showbiznesu najwiekszy geniusz talent jego muzyka jest magiczna ale Tak to juz jest ludzie najwieksi Niemaja latwego zycia przyklad Jan Pawel II ile on przeszed prz3d smi3rcia ... ile bolu w zyciu To samo tyczy si3 MJ jak i wielu innych=]

BriT

Pięknie opisane..
Aż brak mi słów.
Tak, to choroba.
Czepiają się go o tyle operacji, a wokół? Same sztuczne twarze, piersi, usta, nosy...
To nie jest sprawiedliwe.
Ten człowiek naprawdę wiele zrobił. Nie tylko dla muzyki. Ale i dla dzieci. Jemu należy się szacunek i wsparcie. Niech dalej angażuje się w to dzieło którego się podjął. Amen.

BriT

Ty porównujesz Michaela Jacksona do Jan Pawła II?!! dobrze się czujesz?

Jo_anna

Nie użyłam imienia JP2, więc proszę mi tego nie napominiać. Nie mylę również autorytetów z idolami. Co z tego, że go uwielbiam? Bardzo szanuje Jana Pawła 2 i uważam, że nie obrażam nikogo, więc mój komentarz jest jak najbardziej na miejscu (chociaż może naładowany emocjonalnie). Tyle.

lady_marion_3

to nie do ciebie, tylko do briteki <za krótki>

Jo_anna

A dlaczego nie pani Asiu ? co w tym nietak? MJ pomogl wielu dzieciom chyba zaden artysta niepomagal tak jak on ... JP byl tez wielkim czlowiekiem i niewiem co zlego w porownywaniu tych 2 osob Obaj robili wielkie rzeczy i obaj zmagali sie przeciwienstwami.