Michelle RodriguezI

Mayte Michelle Rodriguez

7,6
32 125 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Rodriguez

ee podobno Michelle to lesbijka... szkoda. Tak napisali w Świecie Seriali xD ja tylko stwierdzam fakty... mam nadzieje że to plota

Loona_

Ponoć sama Michelle się do tego przyznała. Cóż, takie jest życie. :D

użytkownik usunięty
_Anya_

na o2.pl w KAPRYSY pisało że jest prawdopodobnie związana z Kristanną Loken.

Kristianna Loken jest przepiękna i przynaje, że jest bi, więc to chyba nie jaja. Parę tworzą cudną :)

Loona_

pożyjemy zobaczymy hehe ;} Ale podobno one sobie jaja robią

Loona_

SZKODA?!? Przepraszam, a co to za szkoda że kobieta jest lesbijką?? Szkoda to jest wtedy jak krowa do studni kupę zrobi. Ludzie myslcie trochę. I w zasadzie co ma uroda rodriguez do jej rzekomego lesbijstwa? Czy jeśli jest lewa to nie moze być ładna? HALO?!?!?!?!?!

sicksister

nie zrozumiałyśmy sie... chodziło chociażby o to że jakby miała faceta to np. potem by miała dzieci i by były ładne <lol> xD i już, masz przykład co ma do tego że jest ładna

Loona_

Michelle może mieć przecież dziecko z probówki xP :D :D. Widzisz... i po kłopocie! xP nie musi ci być jej szkoda... a swoją drogą to faktycznia ładna jest, tylko bez rewelacji

Loona_

no też czytałam gdzieś chyba na wikipedii że jest les

Loona_

przynajmniej mi na lesbijkę nie wygląda.... ale co tam !!! mnie to rybka czy ona jest les czy niee... !!! :):):)

rozalina23

Nie wygląda? Znam dużo lesbijek które są o dużo ładniejsze i bardziej kobiece od tej pani. A dziwadła zdarzają się w każdej orientacji.

użytkownik usunięty
Loona_

Haha to troche zabawne jak mozna powiedzieć że szkoda że jest lesbijka, heh jakby któryś z nas samców miał jakiekolwiek szanse u gwiazdy z holiłód buehee, swoją drogą to naprawda ładna panna choć w Polsce można spotkać dużo ładniejsze :)

No właśnie :)

użytkownik usunięty

Mam nadzieje ze wstawienie linka do obrazka to nie jakies lamanie regulaminu
http://www.advocate.com/uploadedImages/advocate/editorial/exclusive_detail/20061 1/MICHELLE_LOKEN.jpg
Ladnie sie dobraly :p

Ta, niezłe zdjęcie. Loken to kawał baby... Ale jak to mówią; w łóżku wszystko się wyrównuje. Haha

użytkownik usunięty
sicksister

No kawał baby jest ( 180 cm wzrostu ) ale za to jakiej :D ach te blondi to takie przeurocze istotki wszstyko bym dla nich zrobił :D

Przepięknie razem wyglądają, nie wiem czy są nadal razem czy co, ale życzę im dużo szczęścia jeżeli są razem <3

InowroclawskiWilk

HEJ, Ci co twierdzą że one są lesbijkami, gdyż zostały sfotografowane razem niech znajdą inne zdjęcia gdzie one są razem. To tylko to jedno co podaje AlinOe i żadnych innych nie znajdziecie. Poprostu zostały sfotografowane, a serwisy plotkarskie zrobiły swoje i wymyśliły sobie historie z lesbijkami, żeby nadać troche sensacji. Nie ma żadnych innych zdjęć że one są razem, a propo kiedyś w wywiadzie pani Rodriguez zaprzeczyła że jest lesbijką. A że wikipedia nie jest całkiem wiarygodna to wiedzą wszyscy.
pozdrawiam

biposto_996

Cóż z tego, co wyczytałam na oficjalnej stronie to pani Rodriguez właśnie potwierdziła, że 'eksperymentowała w obie strony i uważa się za biseksualistkę' podobnie jak Kristanna Loken która otwarcie mówi o swoich bi skłonnościach. Jedyne, co można w tym temacie powiedzieć to to, że nigdy nie potwierdziły ze są ze sobą w związku, ale też szczególnie się nie kryją. Jeśli poszukasz sobie zdjęć z planu "BloodRaine" to przekonasz się, że obie panie wyglądają tam na bardzo sobie bliskie.

sicksister

czy jest czy nie jest to mi jest bez różnicy.
jeżeli się porzyznała to sie chwali choc za granica to jeszce nie taka nowosc i jest do przyjecia,choc wiadomo zawsze wywoluje taka wiadomosc pewne sensacje w kazdym srodowisku.
szanuje ludzi którzy mowia o swojej orientacji otwarcie zwlaszcza w polskim srodowisku osob publicznych.

Mysle,ze tworza bardzo fajna pare z Loken,moze dlatego,ze maja tak rozna urode.

Co do urody samej Michelle to może nie jest to typowa piękność,ale to właśnie jest w niej fajnie,wygląda tak noralnie i swojsko,że aż by się chciało z taką dziewczyną o buntowniczym wyglądzie zakumplować.

Tak więc podsumowując lubie ją i mysle,że to,że bardzo czesto widzimy ja w rolach złych dziewuch to wcale nieświadczy o jej charakterze,przecież trzeba też umieć zagrać takie ostre laski i być przy tym bardzo przekonywującym:))))))

biposto_996

Prosze bardzo :)

http://www.seher.no/polopoly_fs/1.388912.1170240165!img388902.jpg

http://buzznet-35.vo.llnwd.net/assets/imgx/5/7/1/4/3/orig-57143.jpg

Pozdrawiam

_Mika_a

to która robi za faceta? latynoska jest w spodniach, ale jest o głowę mniejsza

biposto_996

A przypatrzyłeś się dobrze tej fotce? One wyglądają zupełnie jak para, koleżanki, a nawet przyjaciółki tak się do siebie nie tulą.

Loona_

Kiedyś chyba chodziła z Kravitzem, więc może jest bi.?

nosferatu_chan

Kravitz sam wygląda jakby był bi :)

miss_russ

http://chaotic.blox.pl/2006/08/Zagubieni-Galeria-4.html a tutaj niespodzianka przyjaciolka michelle z koszulka na ktorej pisze Polish:)

Blondi_89

Trzeba Michelle przyznać, że ma niezły gust jeśli idzie o płeć piękną :)