Dość uważnie śledzę jego karierę.Pamiętam jak zaczynał w "Klanie".Od tamtej pory przeskoczył bardzo daleko.Zaczynam Go doceniać jako prawdziwego aktora.To zadziwiające,ale udaje Mu się udowodnić,że mimo przepięknego ciała można pokazać , że jest się wartościowym aktorem.Od niedawna stałam się Jego prawdziwym fanem.Ma w sobie coś wyjątkowego.Szkoda , że tak niedocenonego.Ale ja wierzę w Mikołaja.Materiał na prawdziwą gwiazdę.Podziwiam i uwielbiam(pomijając jego piękno fizyczne).Po prostu świetny aktor.
W całości zgadzam się z Tobą też bardzo lubię tego aktora, jest super . Jestem chłopakiem i zazdrocze mu takiego wyglady fizycznego, a dziewczyny tym bardziej. Nie wiem dlaczego ludzie są ślepi może ni znają się na sztuce. Mikołaj jest naj lepszym aktorem. Na pewno w biskiej przyszłości zostanie to docenione. Damian
A ja też jestem zaskoczona,ale nie tym samym co autor tego tematu raczej czym innym.pozdr.Damian,niewiem jak wygladasz,ale nie musisz zazdrościć Krawczykowi.
urody mu Bozia nie poskapiła, jest bardzo przystojny, ale powinien raczej zostac modelem, bo aktorem jest kiepskim! tyle, ze ciut lepszy od mroczków czy muchy