Jak go w ogóle można nazwać aktorem? Za rolę w jednym serialu, pozostałe to pojedyncze epizody :/ To nie aktor, to człowiek grający w serialu :/ Jak on może być lepszy w tych głupich telekamerach 2008 od Roberta Więckiewicza !? Kpina
Przedewszystkim myslisz epizod z rolą.. to jest jeden z głównych bohaterów Pierwszej miłości, więc to nie jest epizod...;/ Jeśli chcesz już tu kogoś obrażać albo wypowiadać swoje zdanie, to lepiej najpierw zobacz w słownik np. wikipedie i przeczytaj co to słowo znaczy...;/
"Za rolę w jednym serialu, pozostałe to pojedyncze epizody" ZA ROLĘ w jednym serialu.
Przeczytaj zanim zaczniesz się produkować. Albo "zobacz w słownik".
zgadzam się z tobą w 100% taki chłopczyk z tv...
pff jak czytam te komentarze że przystojny jest to się zastanawiam gdzie te dziewczynki mają oczy
Jakim cudem on był przed Więckiewiczem w Telekamerach? Beztalencie!!! Jedna poważniejsza rola w słabym serialu!!!
ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL mi go. I tej anetki. Gdzie wy macie oczy ludzie?! W przedstawieniach w podstawówce grałam lepiej od nich!
jak dla mnie to prawie cała ekipa z tego dennego serialu pierwsza miłość to jakieś nieporozumienie... ja nie jestem aktorem bo może się do tego nie nadaje, on jest aktorem i też się do tego nie nadaje, odnoszę wrażenie, że niektórzy ludzie zawdzięczają wszystko swojej ładnej buzi...