Mikołaj Matczak

6,4
2 810 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mikołaj Matczak

Mówię o tym, jak grał w The office, bo innych pozycji z jego udziałem nie oglądałem.
No nie dało się tego oglądać. Z jednej strony pasował do konwencji naturszczyka z Trudnych spraw, ale z drugiej w serialu wypada być jednak... aktorem. Nie mogłem uwierzyć, że ktoś bez żadnego talentu jest w stanie grać w serialu i to KOMEDIOWYM. Nawet nie wiecie, jak mi ulżyło, kiedy go wymienili w drugim sezonie! Jeszcze bardziej zacząłem szanować twórców serialu za tę decyzję.
Jedną gwiazdkę dodałem za twarz, bo obiektywnie jest przystojnym chłopakiem. Ale to tyle z zalet. Wciąż jestem w szoku, że to nie random z kastingu, a zawodowy aktor po szkole!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
klarki

Absolutnie niesprawiedliwe. Mam wrażenie że piszesz o aktorze który gra od 2 sezonu. Uważam że Franek był dużo lepszy I wyrazisty. Aczkolwiek rolę i jeden i drugi mają słabo

Julay

nie żartuj, Franek gra naprawdę drewnianie, wymienili go Adamem, który również szału nie robi, więc może to kwestia roli i może właśnie taki ma być, ale naprawdę bardzo, bardzo słabo wypadł na tle innych

klarki

mają słabo napisaną. Więc to nie jest ich wina może tak jak piszesz miał być taki normalny

klarki

mają słabo napisaną. Więc to nie jest ich wina może tak jak piszesz miał być taki normalny

klarki

To przecież syn Sławomira Matczaka, aktora i dziennikarza TVP, rodzina tych Matczaków. Pracują od rana do rana, po 19 godzin dziennie to i syn ma talent, proste. Nie to że znajomości rodzinne, to na pewno nie. Praca.