Nie wiem czy w ogóle można nazwać ją aktorką. Zwykła amatorka.Wypromowana przez Disneya. Na temat jej głosu nie będę się wypowiadać bo to nie jest portal muzyczny. Sztuczna, pusta, może i ładna, ale co to jej da? Też tak uważasz?
Nie jestem fanką Miley i Hannah , ale moja siostra bardzo ją lubi. Szczerze mówiąc nie widziałam jej w innych filmach niż `Hannah Montanah` i `Hannah Montanah : The Movie` ale powiedz mi co jest złego , w tym ze ona gra w produkcjach Disneya? Ktoś chyba musi grać dla dzieci. Jest na razie młoda nie wiemy co dalej. Osobiście , jej nie lubię ma za dużo skandali na swoim koncie. Ale małe dziewczynki ja uwielbiają , a produkcje Disneya są odpowiednie dla dzieci 5-9 lat.
Myślę że nie powinno się jej oceniać na razie po Filmach Disneya tam rządzi sztuczna gra. To są produkcje dla dzieci. Gdyby zagrała tam porządna aktorka nie trafiła by do niech tak jak sztuczne i głupie zachowania Miley Cyrus. Myślę że na poważnie można by ją ocenić dopiero po następnym filmie " Lost Song " to jest już poważniejsza produkcja i myślę że w niej dopiero się okaże czy jest aktorką czy piosenkarką. ;D