Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

NIE potrafi spiewac ani grac a dziewczynki z podstawowki słuchaja jej muzy i ogladaja ten syf Hannah Montana,jak ja widze na VIVIE to mnie roznosi.Oby jej kariera szybko sie skonczyła jaks seks tasma jakies narkotyki i po karierze

Kamilos1992

Fakt, Seleny nie lubię tak samo jak Miley.

katee93

Obie to piz**czki

Kamilos1992

Dno i wodorosty

Goracy

Widać ubogie słownictwo ;p

parradox12

A jakiego słownictwa spodziewasz się po ludziach którzy oglądają seriale takie jak:
-Świat według Kiepskich
-13 Posterunek
-Włatcy móch
-Miś Push-Upek
I jeszcze do tego uważają że to coś jest super?

Spicke

Racja zwracam honor ;/

sador1991

Ja bardzo lubię Miley Cyrus, nienawidzę Hannah Montana i nienawidzę, gdy ludzie nazywają Miley Hannah Montana. Dla niej Hannah to przeszłość. Miley skończyła ten rozdział w życiu. Teraz gra w filmach takich jak "The last song". Ja wcześniej też jej nie lubiłam, ale po obejrzeniu tego filmu zmieniłam zdanie.

sador1991

Umie śpiewać

sador1991

Minęło ponad 8 lat lat od twojego postu i widać jak bardzo się myliłes.Miley umie spiewać i to jeszcze jak. potrafi zaspiewać wszystko i ma tę lekkość speiwania i drapieżność jak nieodżałowana dla swiata muzycznego Amy Winehouse. Niesamowity niski intrygujący głos z lekka chrypką , który najlepiej brzmi w repertuarze country, bluesie. polecam posłuchać projektu Happy Hippie, coveru Boba Dylana "Baby, I'm in the mood for you", czy Dolly Parton, Jolene. Miley jest bardzo zdolną młoda osobą

sador1991

E no bez przesady w Black Mirror na końcu odcinka bardzo fajnie wykonała piosenkę NIN "Head like a hole'