Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

17 letnia piosenkarka, aktorka jest znakomita. Ładnie śpiewa i dobrze gra. Po prostu polskie nastolatki jej zazdroszczą sławy i wyglądu.
Nie mogą się z tym pogodzić, że Cycuś jest ładniejsza od nich - jej typ urody nie nadaje się co prawda na bycie modelką, aczkolwiek jest naprawdę ładna i urocza. Do tego jest utalentowana :) Mi się podoba :)

ByMat

Masz racje, jako aktorka i piosenkarka cool

ByMat

przesadziłaś/eś z tą urodą;) ma uśmiech trochę jak koń, śpiewa bardzo dobrze, a gra... cóż widziałam ją tylko w Hannie więc nie mogę się na ten temat wypowiedzieć

ByMat

"17 letnia piosenkarka, aktorka jest znakomita. Ładnie śpiewa i dobrze gra. Po prostu polskie nastolatki jej zazdroszczą sławy i wyglądu."
Na pewno znajdą się i takie co jej zazdroszczą Polska to duży kraj

leptony

25 kwietnia 2008 program Entertainment Tonight doniósł, że w magazynie Vanity Fair ukazały się jej zdjęcia topless. Fotografia, a później zdjęcia zza kulis pokazują ją z tyłu nagą, a z przodu przykrytą prześcieradłem. Fotografie zostały zrobione przez Annie Leibovitz. Pełna fotografia wraz z historią została opublikowana 27 kwietnia 2008 na stronie internetowej New York Times. 29 kwietnia New York Times wyjaśnił, że chociaż miała nagie piersi, to faktycznie nie była topless, ponieważ była zasłonięta prześcieradłem. Niektórzy rodzice wyrazili oburzenie na charakter fotografii, które rzecznik Disneya opisuje jako "sytuację stworzoną celowo, by manipulować piętnastolatką podczas sprzedaży magazynu".

27 kwietnia wydała oświadczenie, w którym przeprosiła swoich fanów:

„ Jeżeli chodzi o zdjęcia krążące po internecie, to przyznaję, że był to głupi i niedojrzały pomysł. Doceniam wsparcie moich fanów i liczę, że zrozumieją, że nie jestem idealna i tak jak każdy popełniam błędy. Nie chciałam nikogo obrazić i przepraszam, że wszystkich zawiodłam. ”
— Miley Cyrus

Fotograf Annie Leibovitz również wydała oświadczenie:

„ Jest mi bardzo przykro, że portret Miley Cyrus został źle zinterpretowany. Wspólnie oglądałyśmy zdjęcia mody i dużo rozmawiałyśmy na temat zdjęcia, zanim zostało ono zrobione. Zdjęcie to zwykły, klasyczny portret, zrobiony bez dużej ilości makijażu i uważam, że jest bardzo piękne. ”
— Annie Leibovitz

ByMat

Nie zaczyna się zdania od "mi" tylko od "mnie".

A Cyrus jest tak beznadziejna i przereklamowana, jak tylko może być
nastoletnia "aktorka i piosenkarka".

Stacy

jak wyżej

Może sobie śpiewać i grać, ale niech nie robią z niej megagwiazdy.
Siła reklamy, ot co.

Mju_

Mnie tam Cycuś się nie podoba. Zwykła, głupia nastolatka przeciętnej urody, której woda sodowa uderzyła do głowy. I czym tu się podniecac? Spiewac każdy może trochę lepiej lub trochę gorzej, a najlepiej przy flaszeczce.

ridden

Musisz ja znac skoro twierdzisz ze jest glupia i woda sodowa uderzyla jej do glowy..

dolce8

Tak, znam ją z telewizji.za krótki <br/> za krótki <br/>

ByMat

a ty zapewne jesteś jej kumplem, codziennie łazicie na biby i pstrykacie
sobie ciekawe zdjęcia, no nie?

Stacy

Tak zgadles.

Sadzac po poziomie twojej wypowiedzi, pewnie uwierzysz i polecisz do mamy pochwalic sie, ze znasz kogos kto zna Hanne Montane, wiec zaznacze tutaj, ze to tylko zart, nie panikuj.

dolce8

Szkoda, ze nie ma tutaj opcji 'edytuj' teraz zauwazylem, ze jestes kobieta, lub dziewczynka.

:)

ByMat

Widzę, że bardzo chciałaś się odgryźć, ale nie za bardzo wiedziałaś, co
masz napisać. W takich sytuacjach lepiej jest siedzieć cicho.

ByMat

Przepraszam, chłopcze, teraz zauważyłam, żeś płci męskiej ^^ Ach,
spostrzegawczością nie grzeszymy, no nie?

Wybacz, słońce :*

Stacy

No niestety ja zauwazylem swoj blad po 2minutach, Ty po jednej - wygralas, jestem skonczony :)

pozdrawiam ;*

ByMat

Ja tam jej nie lubie w kit..................................

beeti95

a za co ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ByMat

denerwuje mnie ta cała nagonka związana z Miley. Ludzie opanujcie się! Zazdrościcie jej czy jak? To się robi nudne. Oglądam Hannah Montana, śmieszy mnie to, lubię jej piosenki i coooo? Jestem zła czy jak?

Obrażacie sie nawzajem, wymądrzacie ("Twoja wypowiedź jest poniżej bla bla bla", "Nie będę z Tobą polemizować...") a tak naprawdę NIC o niej nie wiecie. Jaka jest, co lubi itp. Gazety zawsze wyolbrzymiają złe cechy, o dobrych się nie mówi bo to żadna sensacja. Nasza cywilizacja jest nastawiona na 'sensację' - taka moda.

Ja ją lubię i nic mnie nie obchodzi co inni o niej myślą, to chore nazywać kogoś 'niedorozwiniętym' bo podoba mu się Miley! To straszne jak ludzie się wzajemnie obrażają i zwymyślają sobie, przecież każdy ma inny gust. A już nazwanie Miley per dziwką (patrz inny temat)"bo jej nie lubię" (tak gościu, to do Ciebie, może to przeczytasz) jest godne pożałowania.

ByMat

Owszem, jesteś zła.

użytkownik usunięty
Stacy

`Jestem zła czy jak?`-`Owszem,jesteś zła.`

Teraz,żeś mnie kobieto rozwaliła :) Podsumowanie.Ogółem Miley tylko umie śpiewać.'Hannah Montana'hmm...oglądałam,lubiłam,nie oglądam i uważam,że to mało śmieszne już jest.Nie lubię ani serialu ani panny Cyrus bo jest 'róóÓÓżooWiótkaaa i sztÓÓcZnaaaA taaaK jaak jeeej faaniII`<---To nie powinno nikogo obrazić ale otworzyć wasze oczka,że już czas przerzucić się realizm ;)

Stacy

bardzo
mam rogi i kły - nie widać?

<br>

ByMat

Polskie nastolatki nie zazdroszczą jej sławy, po prostu nie są tak głupie jak amerykanki.
Dla nich ona jest ideałem, wie jak podrywać chłopaków, jak się lansować albo popisać.
Polskie nastolatki mają chyba większe ambicje.

someone91

Ulubiony argument wszystkich obrońców i miłośników Miley ,,nie obrażajcie
jej bo jej nie znacie"
A czy Wy, sympatycy, znacie ją taką jaka jest naprawdę? Widzicie tylko to
co kreuje telewizja i ona sama. Ja natomiast nie znoszę jej bo jest
głupiutka i sztuczna. Próbuje być wielką gwiazdą. Tylko, że na to trochę za
wcześnie. W tej branży powinno się imponować prawdziwym kunsztem aktorskim
a nie idiotycznymi fotkami i proomowaniem sie w gazetach dla nastolatek.
,,fajnie gra w hannah montannah" Może i gra fajnie, ale to jest serial dla
dzieci i niewyżytych nastolatków. Może bawić, śmieszyć ale dojrzałym osobom
proponowałabym raczej interesowanie się trochę lepszymi gatunkowo i
ambitniejszymi produkcjami również tymi komediowymi.
,,ma fajne piosenki i super śpiewa" Na ten temat się nie wypowiem bo nie
słucham popu.

Czy człowiek ambitny, dojrzały ceniący dobre kino naprawdę zwróci uwagę na
Miley Cyrus?

Maslana2203

Tak nie znamy jej osobiście ale fani Miley "znają" ją na tyle żeby powiedzieć że lubią jej serial muzykę głos styl czy cokolwiek innego i przynajmniej odnosi się to do takich rzeczy a nie typu obrażanie jej/jej wyglądu czy jej cech typu :głupia pusta nastolatka lub o wiele gorzej a takich tematów jest pełno.A żeby powiedzieć że jest głupia i pusta trzeba coś o niej wiedzieć konkretnego i prawdziwego i nie z takich źródeł typu "pudelek".
A dlaczego sądzisz że serial HM jest dla niewyzytych nastolatków? Ja jakoś lubię ten serial ponieważ fajnie się go oglada jest lekki i przyjemny można się pośmiać a jakoś nie jestem niewyżyta ;| Przecież każdy może sobie pooglądać coś takiego i nie powinno się od razu oceniać tego jak nie wiadomo co..To tylko serial dla dzieci i młodzieży o gatunku komediowym nie ma czego wymagać od takiej produkcji wystarczy że spełnia swoją rolę jako lekki serial który każdy może poogladać.Ja np. lubię filmy jak np. "Zielona Mila" "Skazani na Shawshank" "Szósty Zmysł" i może nawet ktoś by mi nie uwierzył a jednak cenię dobre kino i nie uważam się za głupią sweet 16 i każdy kto mnie dobrze zna powie że jestem bardzo dojrzałą osobą przynajmniej psychicznie. Dziwne no nie że jest we mnie tyle przeciwieństw ?

ByMat

O tak, Miley po prostu jesteś nie do odgadnięcia!
Lubisz jednocześnie i Cyrus i Zieloną Milę, Skazanych na Shawshank i
Szósty zmysł (czyli popularne filmy, które w takich sytuacjach może
wymienić zatwardziała, dojrzała psychicznie fanka Hanny Montany, aby
udowodnić, że też gustuje w "ambitnym kinie".)
Jakie pozycje jeszcze ci się spodobały? Zapewne "Forrest Gump"...

Stacy

A co sugerujesz że w ogóle tych filmów nie ogladałam i ich nie lubię? Wiedziałam że mało kto uwierzy bo w końcu jak się oglada HM to do końca życia pozostanę "mało ambitnym pustym dzieckiem.." ;/ I nawet nie wpadło mi do głowy żeby specajlnie wymienić te filmy bo są sławne i każdy może je znać.No ale cóż nie będę więcej nikogo przekonywac bo to nie ma sensu.
A dla twojej wiadomości odnosnie "Forresta Gumpa" to ten film nie przypadł mi tak bardzo do gustu jak poprzednie ale uważam że ogólnie był dobry i wzruszający.

Miley_16

"A dla twojej wiadomości odnosnie "Forresta Gumpa" to ten film nie przypadł mi tak bardzo do gustu jak poprzednie ale uważam że ogólnie był dobry i wzruszający."
a byly jeszcze jakies poprzednie czesci forresta gumpa? bo w takim razie watpie bys ogladala podstawowa

ByMat

A czy ja, dojrzała psychicznie fanko Miley, napisałam otwarcie, że nie
wierzę, iż lubisz te filmy? Stwierdziłam tylko, ześ trudna do odgadnięcia
;)

ByMat

Niiii, ridden, dojrzała psychicznie Miley_16 miała na myśli te swoje
ulubione filmy.
I nie chodzi wcale o Hanne Montanne.

Stacy

Jasne swietnie gra jeszce czego!!!! Jej piosenki to bezsensowna splatanina
dla nastolatek iwyłącznie i prawde mówiąc chyba wole swoj wyglad niz
jej..... Do zalozyciela tematu:
A widziales ocene filmu hannah montana itp na amerykanskich stronak masz
link :
http://www.imdb.com/title/tt1114677/ I co tylko polskie nastolatki nie
lubia hanny montany??? Nie wydaje mi sie

ByMat

jak tak czytam te wszystkie posty to stwierdzam, że chyba też powinnam zostać zlinczowana za to, że lubię Miley... buhahaha ^^ tylko lubić i LUBIĆ to dwie różne historie. nie jestem jej psychopatyczną fanką. niczego jej nie zazdroszczę. szczerze, mam gdzieś co ona robi, gdzie i z kim. lubię tylko jej piosenki i filmy/seriale w których gra. podczas jednego z moich pobytów w Stanach byłam na jednym jej koncercie i naprawdę nie uważam, że jest złą piosenkarką. HANNAH MONTANA też oglądam i przyznaję się do tego bez bicia. moim zdaniem każdy powinien mieć własną opinię, ale antyfani nie powinni najeżdżać na fanów i na odwrót. żyjemy w kraju, w którym panuje podobno wolność słowa...