Kochamy cię miley_16, kochamy twój upór z jakim dążysz do obrony swojej idolki, choć nie jest ona w najmniejszym stopniu w niczym utalentowana, choć wystąpiła tylko w jednym filmie, doskonale wiemy, iż Ty się nie poddasz. Szczerze zazdroszczę Miley Cyrus, że ma tak oddaną fankę, która będzie z nią na dobre i na złe, w radości i cierpieniu. Zachęcam Cię, abyś wyjechała z Polski i poznała osobiście swoją ukochaną idolkę, która jest cudowną istotą i żebyś już nigdy nie wracała, bowiem z Miley będzie Ci najlepiej. Natomiast my nie będziemy musieli czytać twoich komentarzy. Pozdrawiam i gorąco całuję.
Inteligencja pierwszego stopnia.To ja Ci powinnam zazdrościć,że po raz pierwszy[bo jeszcze nie widziałam]nie przeklnęłaś ani nikogo nie wyzwałaś.Ładnie ironizujesz,ale to i tak nie dowodzi o twoim szacunku do kogokolwiek.
Dziękuję za pozdrowionka, lovam cię, uściśnij mnie mocno, kochaj się ze mną :*:* buziolki
niestety to jest antytalent TALENT to miał Jackson(Oczywiście michael ) Riedel, Niemen ale to moje zdanie
Śmieszne :) Ale ludzie zrozumcie, że ta cała Hannah to film dla dzieci... Dla dzieci, nie dla dorosłych (!). Branie tego na warsztat i ocenianie okiem dorosłego krytyka ma jakiś sens ? Dziewczynkom przybędzie trochę lat to przestaną to oglądać.