Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Kochamy cię miley_16, kochamy twój upór z jakim dążysz do obrony swojej idolki, choć nie jest ona w najmniejszym stopniu w niczym utalentowana, choć wystąpiła tylko w jednym filmie, doskonale wiemy, iż Ty się nie poddasz. Szczerze zazdroszczę Miley Cyrus, że ma tak oddaną fankę, która będzie z nią na dobre i na złe, w radości i cierpieniu. Zachęcam Cię, abyś wyjechała z Polski i poznała osobiście swoją ukochaną idolkę, która jest cudowną istotą i żebyś już nigdy nie wracała, bowiem z Miley będzie Ci najlepiej. Natomiast my nie będziemy musieli czytać twoich komentarzy. Pozdrawiam i gorąco całuję.

użytkownik usunięty

Inteligencja pierwszego stopnia.To ja Ci powinnam zazdrościć,że po raz pierwszy[bo jeszcze nie widziałam]nie przeklnęłaś ani nikogo nie wyzwałaś.Ładnie ironizujesz,ale to i tak nie dowodzi o twoim szacunku do kogokolwiek.

Dziękuję bardzo również pozdrawiam i ściskam mocno.

użytkownik usunięty
Miley_16

Dziękuję za pozdrowionka, lovam cię, uściśnij mnie mocno, kochaj się ze mną :*:* buziolki

użytkownik usunięty

miley_16 przyślij mi swoje fotki, popiszemy 1543335

o_O [?]

użytkownik usunięty
Miley_16

dlaczego tak zareagowałaś? zaskoczyłam cię? Wybacz mi nie chciałam.

to rzeczywiście straszne, że ludzie mają fanów. ale niestety Ty sobie ich tutaj nie znajdziesz...

SugarGuitar

niestety to jest antytalent TALENT to miał Jackson(Oczywiście michael ) Riedel, Niemen ale to moje zdanie

Śmieszne :) Ale ludzie zrozumcie, że ta cała Hannah to film dla dzieci... Dla dzieci, nie dla dorosłych (!). Branie tego na warsztat i ocenianie okiem dorosłego krytyka ma jakiś sens ? Dziewczynkom przybędzie trochę lat to przestaną to oglądać.

cholera - wypróżniam się krwią; czy to dobrze?

Droo

Robicie festiwal na najgłupszy post ?

Reven_4

pomysł ciekawy...dajesz, Twoja kolej :D