Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

sławna z nazwiska po tatusiu. wcisnął ją zapewne do tej hannah montany. nie umie grać, szczerze jest brzydka i ta jej mimika.
i nie myślcie, że piszę to ze względu na moje kompleksy, bo tak nie jest. ale ona jest beznadziejna!
jakim cudem ona jest wzorem do naśladowania?
i dołączyła do grona młodych gwiazdek (zazwyczaj disneya) z nieprzyzwoitymi zdjęciami.
oh, jakie to przykre, że zawsze akurat JAKIMŚ DZIWNYM TRAFEM wykradają zdjęcia gwiazd.
hmm, interesujące.

ty_albo_ja

"nie umie grać, szczerze jest brzydka i ta jej mimika. " wedlug mnie jest nawet ladna, ale z reszta sie zgadzam.
"dołączyła do grona młodych gwiazdek (zazwyczaj disneya)" nie zazwyczaj a wylacznie. Jesli ona jest dla kogos wzorem do nasladowania to zycze temu komus szczescia w zyciu...

nikhatlak

Wzorem do naśladowania?? (jako chrześcijanka powiem, że wzorem do naśladowania jest np JP II)...nikt z gwiazd disneya... praktycznie każda gwiazda ma na kącie jakieś skantade albo wpadki - co zdaża się każdemu...

no zgadzam się, ze MC jest łądna... osobiście, to podoba mi się jej głoś i nawet to jak gra... ale co tam...
this all ;p

ty_albo_ja

Może brzydka to ona nie jest. Jednak z resztą się zgadzam. No właśnie. Chcę być idolem dla nastolatek ? Oby w takim razie młodzież nie brała z niej przykładu , bo to by była jakaś masakra ..