Wg. mnie wygląda naprawde bardzo dobrze: http://media.filmforce.ign.com/media/605/605467/img_3714156.html [media.filmforce.ign.com...]
O Milli można powiedzieć jedno - im starsza tym ładniejsza, nie często spotykana cecha wśród aktorek :)
Powiedzmy, że nie robi się brzydsza ;-), nie jest jeszcze taka stara.
Jest jest niewiele znanych kobiet które "pięknieją" z wiekiem, na przykład (subiektywnie) Famke Jansen.
Również to zauważyłem - oglądając właśnie RE3. Jednakże, następna myśl jaka mnie uderzyła to "no tak, im starsza, tym więcej operacji plastycznych...". Zresztą, zobacz Michelle Pfeiffer w "Stardust"... nie pogadasz... a Pfeiffer ma prawie pięćdziesiąt lat... Smutna prawda. Jednakże, nie narzekam. Milla w RE3 wygląda świetnie. Po obejrzeniu tego filmu bardzo ją polubiłem - nie tylko jako aktorkę (wcześniej wydawała mi się kiepska...), ale również jako kobietę (jest po prostu ŚLICZNA - wcześniej tego nie potrafiłem dostrzec...).
Keira Knightley ma konkurencję, w moim prywatnym rankingu ;-)..
Na plakacie owszem, ale jeśli nie oglądałes filmu na necie nie czekaj, aż wejdzie do kin... nie warto...
Trzecia część to typowe rozrywkowe kino klasy B, również jest więcej akcji niż horroru, jak w przypadku części drugiej. Jednak jeżeli ktoś uważnie śledził produkcję filmu i oglądał wszystkie promocyjne materiały itp (jak ja) to wydaje mi się że wszystkie najlepsze momenty filmu zostały pokazane właśnie w tych materiałach - atak kruków, atak super zombie. Walka z Tyrantem jest troszkę krótka, a sam film kończy się dobrze z równie ciekawą muzyczką jak w poprzednich częściach ;-) Nie spodobało mi się w postaci Claire (tak jak było z Jill) że zrobili z niej jakąś laskę palącą fajki, tylko by była bardziej "cool" :/ Podsumowując żadna część nie przebije pierwszej, jeżeli Alice nadal będzie miała super zdolności, bo wtedy film owszem zyskuje na efektywności, ale nie straszy. Kto by się bał zombiaków, posiadając takie moce ;-) Film mi się podoba, polecam jeżeli lubisz poprzednie.
A warto obejrzeć już dla samej Milci :-)
E tam głupoty gadasz. Ja Residenta 3 oglądałem już dwa razy i zamierzam iść jeszcze do kina. A do 16 już nie daleko, więc "go to the cinema!!!
popieram Daywalkerp nie warto,a co do Milly to nie zgodzę się że im starsza to ładniejsza,w Błękitnej Lagunie była śliczna teraz z makijazem wyglada jak kurewka.
Ja bym na twoim miejscu miała do Milli choć odrobinę więcej szacunku. Milla jest piękna i wygląda świetnie nawet bez makijażu. A takie określenia sobie daruj, bo to tylko świadczy o twojej inteligencji.
Piękna z niej kobieta, tylko pozazdrościć szczupłych nóg :) To wdzianko jest genialne. Dałabym się pokroić, żeby tak dobrze wyglądać w szortach...
Wciąż jest super. Jednak nie zgodzę się ze stwierdzeniem "im starsza tym ładniejsza". Jej uroda straciła na delikatności. Buzia jej trochę spulchniała i zaczęły znikać cechy charakterystyczne jej urody...