Zawiodłem się na niej większość filmów z jej udziałem były dobre. Dzisiaj włączam
telewizor a tu leci reklama jakiś perfum czy czego a ona w tej reklamie. Żeby stoczyć się do
poziomu reklam...
Według mnie to poniżenie, aktor jest artystą i nie powinien się angażować w różnego rodzaju reklamy czy inne duperele ale Bruce Willis którego bardzo lubię również zajmuje się tą wódką co także u niego nie pochwalam.
I tak lubię dalej Mille Jovovich i mam ją ulubionych.
(Np. Marek Kondrat to jak widzę reklamę z nim to wybucham śmiechem).
Pozdrawiam
Również ją lubię. Ładna jest.
Reklamy tego banku z Markiem Konradem są powalające. Dobry tekst to ,,Morał tej bajki jest krótki i znany..,bo mi się zawsze kojarzy z Morał tej bajki jest krótki i znanay Justin Bieber powinien być wykastrowany xD
Również pozdrawiam.
Nie zapominaj, że Milla jest bardziej modelką niż aktorką, a jak wiadomo modelki czesto grają w reklamach, zazwyczaj kosmetyków. ;) W sumie mi też te reklamy L'oreal się nie podobają. Przez dubbing.
Trochę jestem opóźniony z odpowiedzią, ale:
Dubbingi zawsze mi się nie podobały w filmach głównie w tych z Murphym, bardzo go lubię ale prawie wszystkie filmy z jego udziałem mają ten cholerny dubbing, ledwo obejrzałem film "Nasza niania jest agentem" z Chanem, wszystko przez dubbing. Najnowszy film z Carreym podobno też mam mieć dubbing.
Milla Jovovich zaczynala jako TOP modelka i nadal jest jedna z najlepszych-byla muza Richarda Avedona i twarza Loreal ma zjawiskowa urode i wedlug mnie to ikona modelingu.Aktorka zostala nieco pozniej pozatym z taka uroda udzial w reklamie to nie ujma-jest piekna wiec reklamuje kosmetyki co w tym dziwnego?
Hehehe, znacznie znacznie lepsi od niej wzięli się za ekrany, to chyba jej, byłej fotomodelce, za bardzo nie uwłacza.