Jakie filmy wg Was są najlepsze z Millą Jovovich? Te w których najlepiej zagrała.
1. Resident Evil: Zagłada (Milla wyglądała lepiej niż w poprzednich częściach)
2. Resident Evil
3. Resident Evil: Apokalipsa
4. .45
5. Ultraviolet
6. Piąty element
(ja jeszcze wszystkich nie obejrzałam, ale z tych co obejrzałam to wybrałam ^^)
Jest już taki temat...
A twój wybór jest raczej kiepski, RE 3 to najgorszy film z Millą jaki powstał. Pod każdym względem, nawet na Milli się zawiodłem, bo zagrała "średnio". Jeśli chodzi o jej wygląd, to najgorszy z całej serii, z resztą się nie dziwię bo sama projektowała strój, a niestety nie jest dobrą projektantką...
Reszta czyli fabuła, aktorzy i "akcja", to tragedia... Jedyna poprawnie zagrana postać to Carlos...
Ale ok jeśli chodzi ci o grę aktorską to moje top 5:
1. 5TH Element
2. Joanna d'Arc
3. No Good Deed
4. You Stupid Man
5. I zastanawiam się nad piątym Dummy lub RE1
film "dummy" za bardzo mi się nie podobał, zresztą każdy ma inny gust i każdemu co innego sie podoba
Myślałem że chodzi o film w którym najlepiej zagrała, Dummy to przeciętniak ale jej rola była całkiem dobra.
Najbardziej spodobały mi się "Resident Evil" (1 i 2), "Piąty Element", "Joanna d'Arc". Kiedyś jeszcze oglądałam "Powrót do błękitnej laguny". Tez może być.
Ja się dziwię że nikt nie docenia jej roli jak i samego filmu "Gra o honor".Kapitalny film i bardzo dobra rola Milli.A jeżeli ktoś nie oglądał to gorąco polecam.