Milla JovovichI

Milica Nataša Jovović

7,8
21 942 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Milla Jovovich

Milla jest najpiękniejszą kobietą, aktorką jaką widział świat!!! Ma niebywałą urodę, takie połączenie urody wschodniej z Bałkańską(jej matka jest Ukrainką a ojciec Serbem) to połączanie dało jej niezwykłe i niesamowite rysy twarzy, Ona ma niesamowity urok osobisty, jest czarująca swoim uśmiechem i grą potrafi nadać każdemu filmowi coś niesamowitego, coś takiego, że oglądając czujemy ciepło, blask bijący z ekranu. Jej imię zawdzięcza doktorowi który przyjmował poród, powiedział on, że tak pięknego dziecka jeszcze w tym milenium nie widział, dlatego MILLA, gościu miał wyczucie:-))))Milla jest niezwykle inteligentną i utalentowaną kobietą, od 12 roku życia byłą modelką, potem seriale, film, no i ma niezwykły głos!!!jakby co, dysponuje jej płytką:-), naprawdę bardzo fajnie śpiewa, potrafi malować, pisze wiersze, jest KOMPLETNA! To naprawdę oryginalna i nietuzinkowa postać wśród ludzi filmu, moja ulubiona aktorka!

peesem

Błagam Cię stary...moja dziewczyna jest ładniejsza.Pozdro

peesem

peesem, jestem skłonna po kilkokroć przyznać rację; niezwykle zjawiskowa; przywodzi mi na myśl panią Chauchat :)

Ejdzej

no ale zgoda mi też się bardzo podoba ;)

peesem

Drobna poprawka, jej matka jest Rosjanką Milla tylko urodziła się na Ukrainie

Daywalkerp

to prawda ma bardzo oryginalna i jedyna w swoim rodzaju urode. u kobiet przedze wszystkim liczy sie piekna twarz

duende_2

"u kobiet przedze wszystkim liczy sie piekna twarz"
dla mnie jeszcze liczy się inteligencja i talent..a Ona tez to posiada:-)

peesem

hmmm ciekawe... u kobiet liczy sie przedewszystkim wnętrze, inteligencja a dopiero później uroda!!! :) Aktorka musi mieć talent ... nie musi być zjawiskowo piękna .. POza tym ponoć nie ma brzydkich kobiet tylko gusta różne :) albo jak ktoś kiedyś powiedział że "nie ma brzydkich kobiet ,są tylko te zaniedbane" :)

sarah496

czasem mówią też, że nie ma kobiet brzydkich tylko słabe karty graficzne, lub nie ma kobiet brzydkich, czasami tylko wina brak:-)))))))))

sarah496

U kobiet liczy się całokształt. Co z tego jak będzie piekna, będąc pustą, irytującą miotłą? Jak długo facet z taką wytrzyma? Jak będzie inteligentna i z charakterem a będzie zaniedbaną mątwą z kałuży to też niedobrze... Żadna skrajność jest niepożądana. Trzeba znaleźć złoty środek. I z tym jest właśnie największy problem...