Milla jest najpiękniejszą kobietą, aktorką jaką widział świat!!! Ma niebywałą urodę, takie połączenie urody wschodniej z Bałkańską(jej matka jest Ukrainką a ojciec Serbem) to połączanie dało jej niezwykłe i niesamowite rysy twarzy, Ona ma niesamowity urok osobisty, jest czarująca swoim uśmiechem i grą potrafi nadać każdemu filmowi coś niesamowitego, coś takiego, że oglądając czujemy ciepło, blask bijący z ekranu. Jej imię zawdzięcza doktorowi który przyjmował poród, powiedział on, że tak pięknego dziecka jeszcze w tym milenium nie widział, dlatego MILLA, gościu miał wyczucie:-))))Milla jest niezwykle inteligentną i utalentowaną kobietą, od 12 roku życia byłą modelką, potem seriale, film, no i ma niezwykły głos!!!jakby co, dysponuje jej płytką:-), naprawdę bardzo fajnie śpiewa, potrafi malować, pisze wiersze, jest KOMPLETNA! To naprawdę oryginalna i nietuzinkowa postać wśród ludzi filmu, moja ulubiona aktorka!
peesem, jestem skłonna po kilkokroć przyznać rację; niezwykle zjawiskowa; przywodzi mi na myśl panią Chauchat :)
to prawda ma bardzo oryginalna i jedyna w swoim rodzaju urode. u kobiet przedze wszystkim liczy sie piekna twarz
"u kobiet przedze wszystkim liczy sie piekna twarz"
dla mnie jeszcze liczy się inteligencja i talent..a Ona tez to posiada:-)
hmmm ciekawe... u kobiet liczy sie przedewszystkim wnętrze, inteligencja a dopiero później uroda!!! :) Aktorka musi mieć talent ... nie musi być zjawiskowo piękna .. POza tym ponoć nie ma brzydkich kobiet tylko gusta różne :) albo jak ktoś kiedyś powiedział że "nie ma brzydkich kobiet ,są tylko te zaniedbane" :)
czasem mówią też, że nie ma kobiet brzydkich tylko słabe karty graficzne, lub nie ma kobiet brzydkich, czasami tylko wina brak:-)))))))))
U kobiet liczy się całokształt. Co z tego jak będzie piekna, będąc pustą, irytującą miotłą? Jak długo facet z taką wytrzyma? Jak będzie inteligentna i z charakterem a będzie zaniedbaną mątwą z kałuży to też niedobrze... Żadna skrajność jest niepożądana. Trzeba znaleźć złoty środek. I z tym jest właśnie największy problem...