Zapraszam do mnie na blog o Milli :]
http://www.filmweb.pl/blog/entry/438235/Po+prostu+Milla.html#comment-1291996
Prawdę mówiąc, to większość jej piosenek jest nie w moim guście, ale niektóre są bardzo dobre. Zdecydowanie ma świetny głos, a i krytycy ją chwalą.
taaaak wiem ;d;d;d;d
podobno juz krytycy juz zacierali rece by miec kogo obsmarowywac ....ale nie powiodło im sie (haha)
ale szczerze jest naprawde dobra aktorka .... WIDZIAL KTOS REZIDENT EVIL??
Moje ulubione to "Mezinka" i "Gentleman Who Fell", a "Rocket Collecting" do filmu "Underworld" jest wprost genialne :-)
Hej! Ja ostatnio właśnie zapoznałem się bliżej z muzyczną odsłoną Milli i muszę przyznać, że bardzo przyjemna muzyczka, a jaki głos! Zazwyczaj słucham zupełnie innych rzeczy, ale Milla jakoś mi podpasowała:D Świetna jest właściwie cała płyta "The Divine Comedy" no i kawałek z "Underworld":]
Ja też ostatnio się zapoznałam z Jej muzyką i muszę przyznać, że jest...genialna. Świetne utwory, piękny głos. Milla ma nie tylko talent aktorski. Cała płyta "The Divine Comedy", a w szczególności piosenki: "The Alien Song", "Charlie", "Gentelman Who Fell" i It's Your Life" są po prostu super. Utwór do filmu Underworld, czyli "Rocket Collecitng" też. Osobiście głównie słucham rocka, ale muzyka Milli jest miłą odskocznią, gdy mam ochotę na coś równie ambitnego, a lżejszego.
Mnie osobiscie najbardziej podoba sie kawalek "Don't Fade Away". dziekuje i pozdrawiam wszystkich wielbicieli Milci ;)
Tak dobrze mówisz. Milla ma bardzo piękny głos. A jej piosenki są bardzo fajne, przyjemnie się je słucha.
Śpiewa troche lepiej od Mandaryny..
A aktorstwo-Nie miała w sumie żadnych ambitnych ról,ale ogólnie to nie jest to najlepsza aktorka;] Ale oglądając filmy to aż tak bardzo nie przeszkadza;]
ze trzy ambitne role się znajdą ;-) A co do śpiewania ma świetny głos ale nie wszystko co śpiewa mi się podoba. Zależy czego słuchałeś.
Jej talent muzyczny odkryłem po usłyszeniu "satellite of love" z filmu "million dollar hotel" Polecam cały soundtrack, oraz płyty Milli. Przyjemnie słuchać kogoś kogo lubi się oglądać
no chyba jednak Lou Reed'a ;) Ale wersję Milli uwielbiam. A płytka "The Devine Comedy" (zgadzam się, że niezwykła) ma już swoje lata, późniejsza twórczość Milli jest już inna. Do wymienianych w temacie piosenek dorzuciłabym jeszcze uwielbiane przeze mnie "Breathing In Your Sleep", "Holy Fall", "Flashlight" :)
Moją ulubioną piosenką Milli jest "There ain't no god for dogs'
można sobie ją usłyszeć i zobaczyć na youtube pod tym adresem:
http://www.youtube.com/watch?v=QVq1xm3sr5Y
Z tego co pamiętam piosenki tej nie ma na "The Divine Comedy".
Płytę Milli słuchałem tylko raz i raczej nic nie wpadło mi tak do ucha jak kawałek z youtube'a. (co nie znaczy że płyta Milli jest słaba).
Przyznam szczerze, że do płyty Milli podeszłam z dużą rezerwą. Szczególnie kiedy an youtube obejrzałam jej występ na żywo jak w pewnym momencie zaczyna szczekać czy warczeć, nie wiem jak to nazwać ;P a teraz od kilku dni moje uszęta nie mogą się odessać od jej piosenek :D Płytka przeszła moje najśmielsze oczekiwania, najbardziej podoba mi się to, że nie jest to typowa komercha, a Milla ma rzeczywiście niczego sobie głosik :) Dla mnie bomba, szkoda tylko, że nie wiedziałam o tej płycie wcześniej. Teraz pójdę w miasto i będę głosić radosną nowinę o płytce pani J. ;D
Tak masz rację, jej piosenki są naprawdę dobre. W szczególności płyta "The Divine Comedy" wywarła na mnie piorunujące wrażenie.