Za kilka lat śmiało może starować do roli babki od gołębi w remake'u Kevin sam w nowym jorku xD
Made my day!
Ciekawy przypadek Benjamina Buttona w wersji żeńskiej - urodziła się ze starą twarzą, może odmłodnieje? :D
Starą twarzą? Dziwne skojarzenie, w życiu by mi takie nie przyszło do głowy, to piękna dziewczyna, wyjątkowo ładną ma twarz, ja nie wiem jak może komuś wyglądać na starą :D
Nie chcę oceniać urody dziecka i wygląd jest subiektywny, ale nazwać ją piękną to przesada, przypomina rzeźbę nieudolnego artysty, któremu zamiast ludzkiej twarzy wyszedł nieforemny, paskudny kloc.
@lex17 ta laska to obrzydliwy bazyl. Rzygać się chce jak się na nią patrzy. Młoda a już na podwójną brodę, poliki jak u parówy, i ten smutny płaczący wyraz twarzy.... Masakra!!! Rzygam! Ty chyba też jesteś laską prawda? Zauważyłem, że laski jak widzą chłopczyce i bazyle to im się podobają... No chyba właśnie dlatego, że są podobne do facetów....
Nope, jestem, facetem. Dla mnie ona ma po prostu oryginalną urodę, coś innego niż kanon, może dlatego przyciąga uwagę (choć mój post jest sprzed 6 lat, to już nie pamiętam do końca w jakich okolicznościach pisałem :D ), coś innego niż usta karpia itp...
Fajnie jest oceniać ludzi po wyglądzie,prawda? Zwłaszcza,że swoich twarzy nie pokazujecie.Jakbyśmy mieli wpływ na to, jacy się rodzimy .Ehhh, wstyd....
Wyjątkowo paskudne oceny. Płycizna z Was wręcz emanuje. Spójrzcie, jakie wy macie wnętrza - są one mało urodziwe, a w odróżnieniu od wyglądu fizycznego, na to akurat ma się wpływ. Każdy wygląda, jak wygląda. Dziewczynka na dodatek jest niepełnosprawna.
Dyskusje co najmniej jałowe. Ja poczekam, czy z niej wyrośnie talent, bo nie wygląd w tej branży ma priorytet.
O jej talencie nic nie wspominam, choć jego też nie dostrzegam, w "cichym miejscu" robiła głównie upośledzone miny. Myślę że gdyby była pełnosprawna to ludzie podchodziliby do niej inaczej.