Monica Bellucci

Monica Anna Maria Bellucci

7,9
25 269 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Monica Bellucci

Jej atut to ciało...

użytkownik usunięty

Ona/......Jest taka pewna siebie...I to mi sie wlasnie podoba. Ale prowadzi ja pycha..prowadzi do zguby...
Sama sie przyznala ze zyskala slawe dzieki swojemu ciału a nie talentu aktorskiego...

nie znasz sie
do zguby to moze prowadi ale na pewno nie ja inie jej pewnosc siebie, tylko ciebie i nieznajomosc tematu, to co ze przyznalasie do tego ze jest piekna i pierwesza role dostala tylko z powodu tego ze jest idealna, na swiecie sa tysiace zdolnych aktorek ale tylko te co maja cos nad talent wyplywaja, narazie

użytkownik usunięty
Monica_Bellucci

!!!
Nie zgadzam się z Twoją opinią!!
Według mnie wypływają tylko te, co mają coś do powiedzenia a nie takie głupiutkie kobietki do ról łóżkowych. One grają tylko takie role gdzie trzeba się rozebrać, gdzie potrzebna jest ładna buzia. Tego typu osóbki nigdy nie dostaną ambitnej roli, nigdy nie będą też powszechnie szanowane jako aktorki.

Monica_Bellucci

:P. Blad
Nikt nie jest idealny. Zwroc najpierw na to uwage. A ona tym bardziej nie jest blizsza tej idealnosci. Znam sie. Zobaczysz.Zauwazyles tylko jej piekno ciala, a nie talentu aktorskiego. Wiem co teraz powiesz, powiesz ze ma talent. Moze to twoja idolka ale musisz sie pogodzic z ta mysla.

Lanooz

kontratak
Skąd przeświadczenie, że Monica Bellucci nie jest "tym bardziej" bliska ideałowi. Mam nadzieję, że stwierdzenie o twojej znajomości tematu jest poparte jakimiś przykładami:) Ciekaw jestem, ile filmów widziałeś z tą aktorką?Jeden, dwa...:) Bo skoro wypowidasz się o jej braku talentu, to mam nadzieję, że zrobiłes to świadomie. Najwidoczniej Ty oraz twój sojusznik- angie144 nie czytaliście innych wypowiedzi na tej liście. Bo wdedy zauważylibyście racjonalną dyskusję między Dawidem, Raptorką, Matcherem i mną. Stoję oczywiście po stronie Dawida, ponieważ nie ukrywam, że jestem jej"napalonym fanem";)(nie mogłem się powstrzymać) i zanic nie pozwolę mówić o niej jedynie jako o ładnej laleczce i słabej aktorce.
Pozdrawiam z tego miejsca wszystkich jej fanów:)