Muse

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Muse

21 sierpnia 2010 Muse odwiedzi nasz kraj wystąpi on na coke live music festival...będzie to drugi występ w Polsce pierwszy miał miejsce w 2007 r na open'er festival...nie wiem jak wy ale ja tam muszę być:)

elika

też się wybieram ;)

recess

bardzo chętnie bym poszła, ale nie wiem jeszcze.może przyjechaliby jakos wroku szkolnym a nie w wakacje???

IdaAnna

właśnie lepiej, że w wakacje, takto by mnie nie puścili :P

elika

moja fascynacja tym zespolem zaczela sie stosunkowo niedawno, a jest juz tak wielka ze wrecz nie wyobrazam sobie zycia bez ich muzyki...;] kiedy ogladalam ich koncert na stadionie Wembley w 2007r. marzylam tylko o jednym- zeby w przyszlosci znalezc sie na ich koncercie. i czego sie dowiaduje? ze beda grac u nas, a co najlepsze- 21 sierpnia czyli w dniu moich urodzin :D :D :D jest cudnie :D

elika

tyle lat czekania ( na open'erze nie mogłem się pojawić ) wreszcie nagrodzone ! :d

jaktamutarg

wiele osób narzeka że nie na open'erze ale ja tam sie cieszę że na coke się pojawią...w sumie straciłam już nadzieję że przyjadą do polski a na pewno że jeszcze w tym roku:) a tu niespodzianka:)

elika

To fantastyczna wiadomość :D Od tylu lat marzyłam o koncercie Muse w Krakowie bo tam mam najbliżej xD Moje marzenia się spełnią nareszcie!!!!!

Kasiek_21

Ciekawe jakie piosenki zagrają :D

recess

Hmm, a mnie by prędzej puścili w roku szkolnym, w weekend, gdbyby np. byli w Katowicach x

TheFarfocel

ah katowice jak bym miał/a byś jakąś godzinkę jazdy ja nie mniej mnie czeka jakieś 5 godzin w pociągu:)
a co do piosenek wiele osób uważa że zagrają kilka singli i na tym się skończy...miejmy nadzieję że zagrają kilka singli i wiele innych piosenek:)

elika

w Katowicach byłoby już całkiem idealnie ale trudno Kraków też osiągalny, a co się nie zrobi żeby tylko obejrzeć ich wyczyny na żywo ;] Również liczę na więcej kawałków, na open'erze nie było tak mało więc może na coke nam nie pożałują (marzę o plug in baby, cave i muscle museum). Widzimy się więc na koncercie ludziska! (dalej nie mogę uwierzyć)

elika

ja tez będę musiał się tam wybrać :D
drugi koniec Polski, ale chyba warto bedzie ;3

t0meg

na open'erze byli świetni :D ~~~~~~~~~~~~

elika

Czy ktoś z Wawy wybiera się na Coke? Już nie mogę się doczekac. :)

TiffanysGirl

w sumie można powiedzieć że ja....jakaś godzinka do wawy i jestem:)

elika

elika, jesteś może na forum Muse? Jeśli tak, to chyba Cię znam. :)

TiffanysGirl

Wybiera się ktoś na Muse do Krakowa? Nie wiedzieć czemu nikt z moich znajomych ich nie słucha :P

użytkownik usunięty
Amadis

Mam depresję... Muse gra na Coke, a ja o ironio akurat wtedy nie mogę tam być! Zgadzam się Katowice byłyby ekstra - wsiąść w linie J i za pół godziny jestem na na miejscu :D Ale do Krakowa też nie mam aż tak daleko. Ja tu się szykuję, bilety kupuję, a tu 21 sierpnia data... TAKA OKAZJA! Zazdroszczę wszystkim, którzy tam mogą być ach, docencie to szczęście xD A potem czekam na relację ;d

też się wybieram :P bilety już kupione :D
tylko interesuje mnie jedna rzecz..
gdy kupowałam bilety (jakieś 2 miesiące temu) kupiłam jedne z ostatnich (w empiku)
Pani powiedziała że na skale krajową zostało ich już niewiele..i że muszę kupić w najbliższych kilku dniach bo wykupią
na stronie pisze że bilety są w sprzedaży od stycznia a w radiu mówią że od teraz ruszyła sprzedaż biletów na clmf..
ja już nic nie rozumiem :P to w końcu są te bilety czy nie ?
sama ubóstwiam muse <333 słucham ich cały czas, a mama się dziwi że mi się jeszcze ich piosenki nie znudzily ( co się nigdy nie stanie )
już nie mogę doczekać się koncertu :PP !!!!

Bela09

bilety są i muszą być...na stronie clmf widnieje że sprzedaż od maja...
TiffanysGirl nie chyba się znamy tylko na pewno:)

użytkownik usunięty
elika

Jednak jade!!! Wygrałam bilety na Coke i jade, chyba umre ze szcześcia!! To bedzie niezapomniane wydarzenie. Jedyne co nie denerwuje to tempo w jakim są podawani wykonawcy.. można powedzieć, że wiekszość ludzi jedzie w ciemno, bo zna tylko 4 zespoły.

o a w jakim konkursie:)? ja ostatnio wygrałam na open`er:)

elika

Mam pytanie co do Coke wiecie może jak to jest z aparatami fotograficznymi ? Bo w regulaminie jest napisane ze nie mozna profesjonalnych , a amatorska lustrznka np NIKON D80 ? Jak ktos cos wie n ten temat to prosze o info :)

GreenTrainers

z tego co wiem można mieć do 5 MPix...nie można mieć tak zwanego "sprzętu profesjonalnego" w tym lustrzanek.....krócej w obieg idą stare poczciwe cyfrówki:)

użytkownik usunięty
elika

w konkursie portalu miasto muzyki. można nadal wygrywać, więc zachęcam wszystkich :)) na opener gratulacje, czy to konkurs w którym trzeba było podać listę wykonawców jacy mają zagrać czy coś takiego wraz z krótkim uzasadnieniem? widziałam takie coś w gazecie wyborczej, ale nie wiem czy to to^^ Ja na opener i tak bym nie pojechała mam za daleko, poza tym wtedy to ja dostaje wyniki z matury więc chyba nie da rady :D

ja wygrałam w promocji hortexa....wpisuje się kody...i pierwszy po pełnej godzinie wygrywa:)

Amadis

Amadis - mam ten sam problem. Nawet gdy nie znajdę żadnego towarzysza to i tak się wybieram , ale może w takiej sytuacji dałoby radę jakoś się styknąć? jeśli chcesz - daj znać na priv lub na mail - alien5@amorki.pl . Razem zawsze raźniej :) Może ktoś jeszcze też ma taki problem, że chciałby się wybrać z kimś, a wśród znajomych nikt nie chce?

elika

też zbieram kody ale nie wiem gdzie się je wpisuje :(

elika

I tez oczywiście tam muszę być
(jak uda mi się wygrać w tej całej promocji "Hortex" to będzie wspaniale a jak niestety nie to i tak postaram się tam być . Ale trzeba być dobrej myśli.)
:)

elika

do "ewa1292 " mam tak samo ( jedynie nie mam wtedy urodzin)
:)

the_best_of_MUSE

musisz najpierw założyć konto https://www.allfestivals.pl/strona/Konkurs.aspx i w sumie masz tam wszystko....trzeba dobrze trafić i tyle..ja już tam 2 bilety wygrałam tz jeden dla mnie drugi dla koleżanki

elika

Dzięki :)

the_best_of_MUSE

ktoś z olsztyna jedzie na Muse? ja taaak i już nie mogę sie doczekać!!(tym bardziej po obejrzeniu koncertu na Wembley)

użytkownik usunięty
mila_cool

Było B-O-S-K-O.