Muse

10
1 ocena gry aktorskiej
powrót do forum osoby Muse

clmf 2010 muse

użytkownik usunięty

Hej mam prośbe moglibyście napisać mi jakie piosenki zagrali muse na clmf bo niestety mnie nie było

hmm :P to tak: zaczęli New Born :D zajebiście to wyszło :P poza tym: Uprising, Time is Running Out, Knights Of Cydonia, Map Of Problematique <33, Undiclosed Desires, Resistance, Plug In Baby, United States Of Eurasia, Guiding Light, Hysteria, Bliss, Starlight, Supermassive Black Hole :DD ahh :P wróciłabym się na koncert :P kurcze :D mam nadzieję że szybko do nas przyjadą :D

Bela09

aha :p no i jak bym czegoś zapomniała to dopisać xD

użytkownik usunięty
Bela09

widziałam na yt new born z tego masakra wymiatali z ta piosenka (2 powód do żałowania że mnie nie było)

tak :P początek był świetny :D miejmy nadzieję że przyjadą niedługo :P wtedy musisz wybrać się na koncert xD nie zapomnisz tego do końca życia :D niesamowite przeżycie :DD

użytkownik usunięty
Bela09

dzieki za rade w 2012 wybieram sie na bank jak beda promować nową płyte i chrzanic koniec świata bedzie on wtedy kak nie pojde na koncert muse

no właśnie :P wierz w te wszystkie końce świata :D póki muse nie przyjedzie drugi raz do polski nie może być xD nie wiesz może czy już zaczęli pracę nad nowym albumem? :)

Bela09

a no mnie też nie było i żałuję cholernie ...

Lonely

Nie chcę nikogo dołować, ale faktycznie macie czego żałować :D Było FANTASTYCZNIE Ja do dzisiaj nie mogę "zejść na ziemię" ;) Ale na pewno będzie okazja iść na ich koncert, więc głowy do góry ;) Obiecali, że wrócą ;) Ja na pewno pójdę po raz kolejny ;)

Nie mam pojęcia jak wytrzymałam pod sceną tyle godzin a potem "skakałam" przez 1,5 godziny na piosenkach MUSE ;D Nie wspominając, że straciłam głos ;)

A na koncercie grali jeszcze "Nishe" , "Interlude" i oczywiście riffy a w tym min "Burning bridges riff" :D
No i niezapomniane "outro" Hysterii :D Co tam się działo...ojojoj ;D

użytkownik usunięty
Bela09

wiesz co maja wejść w 2011 do studia i zaczną robic płyte a potem z arok znowu zaczną koncerty tak jak było w resistance z 2009 w 2009 robili płyte a w 2010 dawali kocerty

też tak myślę :P w 2012 znowu zaczną trasę koncertową z nową płytą xD i pojadę na ich koncert choćby to było na końcu Polski xD takiej okazji nie przepuszczę choćbym miała jechać nie wiadomo jakim kosztem :P

użytkownik usunięty
Bela09

ja też jade zrobie im niespodziankę i zobaczą mnie 2 razy jak będą w holandi no i w Polsce a jak sie uda to anglia też ale te 2 na bank lub któreś z nich

fajnie masz że w angli :P też chce tak :DD najbardziej na Wembley :)) ahh :P

użytkownik usunięty
Bela09

jasne że wembley nie poto oszczędzałm kase i pracowałam ciężko żeby nie pojechać zarobiłam 200 euro więc na jakiś ich koncert bedzię w nl no i może w pl a tak wg chcesz jechac ze mną na wembley

pewno że bym chciała jechać, ale nie mogę :(( a bardzo żałuje, ale może kiedyś ;/ kiedys na pewno pojade :)) tym się pocieszam :))

użytkownik usunięty
Bela09

och a czemu nie Matty i Dommy się ucieszą

tak bym ich chciała zobaczyć ale nie dam rady :( mam nadzieję że za kilka lat wybiorę się na wembley :P muszę xD no a ty napiszesz mi jak było na koncercie :) szkoda że nie mogę jechać :(

użytkownik usunięty
Bela09

no szkoda masz załatwione ze napisze i mam nadzieje że jak zagra time is running out spojrzy w moją strone jak zrobił to koleżance przez jakiś czas stał w mijscu i się patrzył w jej strone z miną jak w teledyku tome is running out http://www.youtube.com/watch?v=O2IuJPh6h_A( od momentu kiedy spiewa you will be ...)

użytkownik usunięty

dla wiadomośći gdzieś czytałam że matt + muse nie dadzą koncertu 21.12.2012 gdyż to ma byc ostatni dzień istnienia świata a matt popiera tę teorię a cały 2012 koncerty bedą

użytkownik usunięty

jak dla mnie to mogą zagrać koncert, a potem niech sie dzieje co chce.. ;D
Jak ich zobacze ponownie, po Coke na scenie, to potem niech nadchodzi apokalipsa ;D

użytkownik usunięty

to samo mówie po kocercie ich na którym będe może nadejść apokalipsa i inne rzeczy a i tak umre szczęśliwa ze ich usłyszałam i widziąłm na żywo