Hej mam prośbe moglibyście napisać mi jakie piosenki zagrali muse na clmf bo niestety mnie nie było
hmm :P to tak: zaczęli New Born :D zajebiście to wyszło :P poza tym: Uprising, Time is Running Out, Knights Of Cydonia, Map Of Problematique <33, Undiclosed Desires, Resistance, Plug In Baby, United States Of Eurasia, Guiding Light, Hysteria, Bliss, Starlight, Supermassive Black Hole :DD ahh :P wróciłabym się na koncert :P kurcze :D mam nadzieję że szybko do nas przyjadą :D
widziałam na yt new born z tego masakra wymiatali z ta piosenka (2 powód do żałowania że mnie nie było)
tak :P początek był świetny :D miejmy nadzieję że przyjadą niedługo :P wtedy musisz wybrać się na koncert xD nie zapomnisz tego do końca życia :D niesamowite przeżycie :DD
dzieki za rade w 2012 wybieram sie na bank jak beda promować nową płyte i chrzanic koniec świata bedzie on wtedy kak nie pojde na koncert muse
no właśnie :P wierz w te wszystkie końce świata :D póki muse nie przyjedzie drugi raz do polski nie może być xD nie wiesz może czy już zaczęli pracę nad nowym albumem? :)
Nie chcę nikogo dołować, ale faktycznie macie czego żałować :D Było FANTASTYCZNIE Ja do dzisiaj nie mogę "zejść na ziemię" ;) Ale na pewno będzie okazja iść na ich koncert, więc głowy do góry ;) Obiecali, że wrócą ;) Ja na pewno pójdę po raz kolejny ;)
Nie mam pojęcia jak wytrzymałam pod sceną tyle godzin a potem "skakałam" przez 1,5 godziny na piosenkach MUSE ;D Nie wspominając, że straciłam głos ;)
A na koncercie grali jeszcze "Nishe" , "Interlude" i oczywiście riffy a w tym min "Burning bridges riff" :D
No i niezapomniane "outro" Hysterii :D Co tam się działo...ojojoj ;D
wiesz co maja wejść w 2011 do studia i zaczną robic płyte a potem z arok znowu zaczną koncerty tak jak było w resistance z 2009 w 2009 robili płyte a w 2010 dawali kocerty
też tak myślę :P w 2012 znowu zaczną trasę koncertową z nową płytą xD i pojadę na ich koncert choćby to było na końcu Polski xD takiej okazji nie przepuszczę choćbym miała jechać nie wiadomo jakim kosztem :P
ja też jade zrobie im niespodziankę i zobaczą mnie 2 razy jak będą w holandi no i w Polsce a jak sie uda to anglia też ale te 2 na bank lub któreś z nich
jasne że wembley nie poto oszczędzałm kase i pracowałam ciężko żeby nie pojechać zarobiłam 200 euro więc na jakiś ich koncert bedzię w nl no i może w pl a tak wg chcesz jechac ze mną na wembley
pewno że bym chciała jechać, ale nie mogę :(( a bardzo żałuje, ale może kiedyś ;/ kiedys na pewno pojade :)) tym się pocieszam :))
tak bym ich chciała zobaczyć ale nie dam rady :( mam nadzieję że za kilka lat wybiorę się na wembley :P muszę xD no a ty napiszesz mi jak było na koncercie :) szkoda że nie mogę jechać :(
no szkoda masz załatwione ze napisze i mam nadzieje że jak zagra time is running out spojrzy w moją strone jak zrobił to koleżance przez jakiś czas stał w mijscu i się patrzył w jej strone z miną jak w teledyku tome is running out http://www.youtube.com/watch?v=O2IuJPh6h_A( od momentu kiedy spiewa you will be ...)
dla wiadomośći gdzieś czytałam że matt + muse nie dadzą koncertu 21.12.2012 gdyż to ma byc ostatni dzień istnienia świata a matt popiera tę teorię a cały 2012 koncerty bedą
jak dla mnie to mogą zagrać koncert, a potem niech sie dzieje co chce.. ;D
Jak ich zobacze ponownie, po Coke na scenie, to potem niech nadchodzi apokalipsa ;D