Niestety. Marna aktorka- brak talentu, infantylna. Do tego bardzo brzydka. Szkoda, że to właśnie ją dobrali do obsady.
Z tym, że brzydka to sie niestety nie zgodzę, ale oczywiście każdy ma swój gust. Według mnie Natalie to przepiękna kobieta :)
Co do talentu... rewelacyjna, magnetyzująca, prawdziwa :)
zagra Margaery Tyrell, a ona występuje dopiero w Starciu Królów. będzie nową narzeczoną Joffreya. swoją drogą, w książce dziewczyna ma 16 lat O.o
Nie czytałam jeszcze Starcia Królów ale coś mi mówiło, że będzie grać narzeczoną Joffreya ;) Natalie jest przed 30 ale myślę, że spokojnie zrobią ją na młodą dziewczynę ;) z resztą wszyscy w Grze o tron są starsi w serialu niż w książce ;)
Dokładnie... oczywiście to wszystko ma swój cel, bo gdyby dzieci Neda miały rzeczywiście po 11, 13 czy 15 lat to nie byłoby to tak atrakcyjne ;) Lepiej dać przystojnych mężczyzn niż dzieciaki i oglądalność rośnie ;)
Ja jeszcze książek nie czytałam, ale zamierzam, także różnicę w wieku bohaterow znam tylko z forów internetowych ;) tak jak czixxxa uważam że dorośli bohaterowie są atrakcyjniejsi dla widza, sama nie przepadam za filmami o dzieciach, o ile nie są to głupie komedie, co do Natalie mimo jej wieku uważam że ma dość dziewczęcą twarz, wystarczy rozjaśnić jej włosy i będzie genialna nastolatką ;) w Casanovie wyglądała na jakieś 15 lat.
Bo prawdopodobnie piętnastolatkę grała :) Rozjaśniać włosów jej nie będą, bo Natalie jest blondynką, wręcz przeciwnie - włosy będzie mieć w Grze o tron ciemniejsze, bo brązowe :)
No tak, ja ją przede wszystkim widzę jako Annę Boylen, a tam była brunetką i tak mi się zawsze kojarzy :P
Dla każdego chyba jest przede wszystkim Anną :) Ja oglądałam więcej produkcji z nią a i tak widzę ją jako Annę :)
Natalie ostatnio udzieliła wywiadu w którym powiedziała, że podpisała kontrakt także na 3 i 4 sezon serialu, oraz że właśnie w nadchodzących sezonach jej postać odegra bardziej znaczącą rolę. Ponoć nie zabraknie też rozbieranych scen z jej udziałem.
Kiedy zobaczyłam kto ma zagrać Margaery byłam zrozpaczona. Aktorki nie widziałam w żadnej produkcji, a kiedy oglądałąm jej zdjęcia to w ogóle nie widziałam w niej tej niewinnej szesnastolatki. Uważałam wybór za wręcz potworny, ale po obejrzeniu kilku odcinków "Dynastii" uznałam go wręcz za doskonały ;) Wydaje mi się, że gra bardzo dobrze, choć nie będę udawać że się na tym świetnie znam. Co do urody - co kto lubi, ja uważam że jest piękna.
Dla fanów "Gry o Tron": http://www.youtube.com/watch?v=pE12H1HorUU
Przez kilka sekund można zobaczyć Natalie jako Margaery razem z Renlym ;)
Może i jest niezłą aktorką, ale czy nie będzie razić zestawienie jej z aktorem który gra Joffa i wygląda raczej smarkato (na szczęście nie powystępują razem za długo). A co do postarzenia większości "młodocianych" postaci to wg mnie wyniknęło to też z samej historii, którą trzeba było przenieść na ekran - chyba nikt się nie spodziewał, że zobaczy w scenach np. erotycznych trzynastoletnią aktorkę grającą Daenerys.
Joffrey był młodszy od Margaery, więc według mnie razić będzie tych, którzy książki nie przeczytali, ponieważ reszta będzie na to przygotowana.
Jeśli chodzi o samo postarzenie postaci - twórcy zapewne wzięli pod uwagę fakt, że akcja książki rozgrywa się w ciągu kilku lat, a pod koniec historii bohaterowie są starsi.