Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

nie lubie jej za to ze jest w jak oni spiewaja a nagrala plyte :/ to niesprawiedliwe :/ Agnieszka Włodarczyk wygra!!!!!!!!

Blair

No i wygrała, dla mnie super!!!!!!!!!!!!!!!

Blair

kazdy ma swoje poglady ale natasza nie ma wlasnej plyty...:/:/ najpierw nalezy sie poinformowac a potem cos mowic... natasza ma jedna piosenke z ktora startowala do eurowizji i nic wiecej... !

linds20

jak nie ma jak ma :] a pozatym ona jest z zawodu piosenkarka i nie powinna startowac w tym programie :/ a super ze Agniesia wygrala!!!!!!!

Blair

To, że "obecnie pracuje nad swoją pierwszą, solową płyta" to nie znaczy, że już ją nagrała... z zawodu nie jest ani piosenkarka, ani tancerka, ani aktorką. Studiuje filologię angielską. Taniec i śpiew to jej pasje, które stały się jej pracą. Czytaj ze zrozumieniem, a dopiero potem sie wypowiadaj, będę wdzięczna.
A jej płyta bedzie 100000000000000000000 razy lepsza niż Agi, bo Nati potrafi wyrazić siebie przez wszystkie możliwe środki przekazu (tzn. taniec, śpiew, grę), a to ogromna sztuka.
A to, że nie skakała z radości jak wygrała jej rywalka, to chyba zrozumiałe.. Każdemu zrobiłoby sie przykro, gdyby starał sie przez pare miesiecy dać z siebie wszystko, a potem okazałoby sie, ze to za mało.
Nati! I LIKE when u make IT LOUD!!!

nirkate

To nie było za mało, tylko Włodarczykowa zrobiła z siebie taką wrażliwą bidulke ;/ Uważam, że to Natasza powinna dostać tą nagrodę :) W pełni zasłużyła.

AnneElizabeth

hehe racja, sentymentalne smęty:/ ja i tak wole żywiołową Nati, bo tyle co ona pokazała...uhhhh:) postawiła na siebie i coz... dla mnie wygrala:) (ale ogolem to jej interpretacje i covery byly boskie:D )

Blair

Chyba w twojej głowie nagrała płyte !!1 mam nadzieje, że nagra bo jest dobra !!!

Kala_19

jest aktorka a program dla aktorow byl, to ze dodatkowo uczyla sie spiewu i tanca to jej sprawa - kazdy moze sie uczyc i to ze wystepowala w musicalach nie moe wykluczyc jej z programu. przegrala i dobrze bo bardizej lubie age ale natasza i tka nagra plyte