Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

dobrze ze przegrała zawsze taka pewna siebie widac było ... nawet jak tam zaspiewała to jak downa jakiegos udawała ze sie denerwuje co dostanie phi i dobrze ze wyleciała !!

niewiem_2

Wiesz co ty jesteś down ! Widac było,że naprawde się denerwuje, jak mogła udawać jak raz dawała jej Edyta Górniak 6 a raz dała nawet 2 więc nie wiedziała co ją czeka !!!!

Kala_19

Jak widzę, zawiść ludzka nie zna granic ;]
Kobieta jest naprawdę uzdolniona, pięknie śpiewa i tańczy a w dodatku wygląda. Jak każdy człowiek odczuwa przecież jakieś emocje, nie rozumiem zatem dlaczego za wszelką cenę ludzie chcą zrobić z niej jakiegoś cyborga - w dodatku bez krzty uczuć. Co, boli, że robi karierę?

niewiem_2

W życiu trzeba być pewnym siebie!!! To nic złego, a wręcz przeciwnie.
1/10 za pewność siebie? Hm... nie rozumiem twojej wypowiedzi.

niewiem_2

po prostu jej nie lubie i tyle bo ona nawet w eurovizji spiewała to wiec czemu tutaj startowała ?

niewiem_2

ZAZDROŚĆ, ZAWIŚĆ straszna rzecz, wiele osób zazdrości tyle zdolnośći Nataszy. Tak to jest często gdy ktoś jest za dobry to zżera niektórych zazdrość, zakompleksieni ludzie nie lubią ideałów ale tych co są przeciętni, bardziej zbliżeni do nich.
To jest okropne i żałosne:/
Widzę, że dużo osób daje jej jedynki bo średnia gwałtonie spada.
Ludzie mniej nienawiści i zwiści.

Natasza nie ma płyty, nierozumiesz?

Kasjopejka

Hmm... w jakiejś gazecie pisało, iż Natasza portaktowała propozycję uczestnictwa w tym programie tak samo jak tutaj większość osób - "Dlaczego ja, skoro umiem śpiewać?" - Dlatego, że większość aktorów ma na warsztatach zajęcia śpiewu. Proste.
Ja całkiem prywatnie jestem przyzwyczajona do wielu rzeczy. Kiedy zostałam zaproszona na casting do Warszawy, gdzie miała być wybrana osoba, która zagra rolę w nowym filmie - mimo braku czasu, postanowiłam pojechać, spróbować. Gdy w szkole załatwiałam przełożenie sprawdzianu, kolegom wyrwało się "dlaczego?" - "Bo mam casting." - odpowiedziałam. Natychmiast ich zachowanie wobec mojej osoby się zmieniło. Ich niechęć czułam na każdym kroku. Kiedy jednak wypadł mi w tym samym terminie zwyczajny, szkolny konkurs i nie pojechałam, natychmiast stałam się normalną koleżanką.
Zawiść i zazdrość ludzka w dzisiejszych czasach to masakra.

użytkownik usunięty
Kasjopejka

Proszę Was! Czemu od razu zazdrość? Czy według Was nie można po prostu kogoś nie lubić?

niewiem_2

własnie ja jej nie zazdroszcze takiej dumy i zaopatrzenia się w siebie ... a ona powinna miec płyte bo startowała do eurovizji i miala tam swoją piosenkę ( beznadziejna taka i jeszcze musiała sie pochwalic ze umie szpagat albo dupo pokręcic konkretne z niej dno ) ...

niewiem_2

niewiem, po części się z Tobą zgadzam - Natasza jest zbyt pewna siebie. Ale tańczy fajnie i śpiewa tez nawet spoko. Ja po prostu nie lubię osób, które uważają, że są najlepsze i z góry są pewne, że wygrają, dlatego cieszę się , że wygrała Agnieszka.

niewiem_2

Nawet nie wiem o czym mówicie...bo nie oglądam jakichś TV badziewi, w których Urbańskie przegrywają a Agnieszki wygrywają.

Natasza nieźle wygląda, świetnie tańczy, śpiewa tak sobie...ogólnie jak dla mnie nie ma własnego stylu, ale w czasach MTV nie trzeba go mieć żeby zrobić karierę i mieć fanów.