Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Właśnie jestem po seansie tego filmu. Pani Natasza zachwyciła mnie, pokazała tam kunszt
aktorstwa. Oglądając ją czułem się jakbym oglądał serial typu "Dlaczego ja?", czy "Trudne
sprawy"!

Lukasz_filmweb

Nie zgodzę się; pomimo iż nie przepadam za jej osobą, to sądzę że rolę Aleksandry zagrała bardzo dobrze.

Rat1993a

To fascynująca opinia, Rat. Możesz rozwinąć? Bo to brzmi jak opinia kogoś kto lub jeść kupę - podobny stopień absurdu.

boolion

haha tu powinien być przycisk lubię to !

FlammeFleur

DOKŁADNIE to samo pomyślałem po przeczytaniu tego komentarza : D

Lukasz_filmweb

Wielkie umysły myślą podobnie ;D

Rat1993a

w którym momencie? pytam szczerze, bo ja (i cała sala) śmiałam się w momentach, kiedy powinnam płakać, widząc Nataszę. Naprawdę, nigdy chyba nie widziałam tak słabej aktorki w głównej roli, w tak głośnym filmie. Jestem w szczerym szoku, że ktoś jej pozwolił tam zagrać.

halloon

A ja widziałam! M.Cyrus w Ostatniej piosence! Dla mnie to to samo, główna bohaterka niszczy film swoją wybitną grą aktorską :(

Lukasz_filmweb

zgadzam się z Lukasz_Filmweb !

Lukasz_filmweb

A mnie sie Urbańska podobała w tym filmie. Uważam, że miała bardzo dobrą ciekawą rolę i bardzo dobrze się w nią wcieliła.

Lukasz_filmweb

Niestety muszę się zgodzić. Widać było, że się dziewczyna starała, ale i tak wyszło kiepsko.

Lukasz_filmweb

hahahahaha, kocham ten post, xDDD

Lukasz_filmweb

nic dodać nic ująć

ani ona grać nie potrafi ani tym bardziej śpiewać jedynie ładnie wygląda dzięki zabiegom

ogólnie 1/10

peeszet

Jest ładna, może umie śpiewać czy tańczyć, ale do aktorstwa niech ona się nie bierze.