Ale długa Filmografia...! tak się naczytałam, że aż mnie oczy bolą. NIe Lubię tej s*ki, uważają ją za wielką aktorkę, a ona nigdzie nie zagrała oprócz wieśniackiego serialu i nudnego filmu(gdzie pewnie była tylko w jednej scenie)..
ja was CAŁKOWICIE popieram, bo Natasza ma okropny, wręcz wredny charakter, co pokazała w programie "Jak ONI śpiewają?". No cóż, wyraźnie została wychowana w przekonaniu, że jest najlepsza i jej się wszystko należy. Myśli, że świetnie gra w Buffo, bo gra i fantastycznie śpiewa, to jej wszystko wolno i że publiczność będzie latała za nią jak pies z ubitą nogą i będzie ją nosić na rękach i całować. A tu co? O tym jak ją ludzie uwielbiają, okazało się w finale "Jak ONI śpiewają"?
Myślała, że wygraną ma w kieszeni a tu co??? klapa, i dobrze jej tak
"Nie chwal dnia przed zachodem słońca"-Nataszko, wbij sobie do głowy to przysłowie, bo się znów sparzysz.
Aha, widzieliście, jaki poziom kultury reprezentuje Natasza? Tak, w finale uciekła ze sceny, bo ją Józefowicz zabrał. I co do tego Józefowicza, to dziwię się, że Natasza nie ma jakiegoś poczucia winy, bo przecież Józefowicz specjalnie dla niej się rozwiódł i zostawił dzieci.
O tak. Tutaj zgadzam się ze wszystkimi. Może Natasza nie jest s... jak to ujęła keira, ale głupia jest. Dałam jej jedynkę przede wszystkim za charakter. Co ona robi w telewizji, jak się to tego nie nadaje?
Niektórzy mówią, że Doda ma taki wstrętny charakter, ale chyba nie widzieli jeszcze p. Urbańskiej. Ona jest wstrętna. A co do "Jak Oni..." to macham ręką. Zwykły przypadek, że tam wylądowała.