Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

10/1 rzadko sie zdaża że ktoś ma gorszą filmografie od Mroczków

yQuQ

Jak już to chyba 1/10 :///// Na Oskara to ona "raczej" NA RAZIE nie zasługuje, ale ona jest głównie wokalistą i aktorką TEATRALNĄ i to jej b. dobrze wychodzi. Nigdy na nią nie zwracałam uwagi jak na aktorkę kinową. Cenią ją za jej talent muzyczny i musicalowy. O tak

użytkownik usunięty
yQuQ

A co ma wspólnego ilość zagranych ról z talentem aktorskim hę ?

no jak ktoś jest zdony to dostaje więcej ról.. ona nie dostaje bo to beztalencie!! proste ...

desHouse

MOŻE TAK W KOŃCU KTOŚ SIĘ PRZEJDZIE DO TEATRU I OCENI NA ŻAYWO JEJ ZDOLNOŚCI A NIE BĘDZIE TU CAŁY CZAS PIER****Ł ŻE JEST BEZTALENCIEM! (przepraszam ale już mnie szlag trafił)

Poison_Girl

Popieram koleżankę wyżej. Jeśli mam czas to staram się czasem odwiedzić Buffo. Powiem Wam, że występ Nataszy na żywo jest o wiele lepszy niż obejrzany w tv.

Linki z teatru, jak powiedziałam to nie to samo, co zobaczyć na żywo, ale chociaż taka namiastka...

* http://youtube.com/watch?v=nI__xVYL3Ao
* http://youtube.com/watch?v=vWEnolvbBS8&feature=related

pozdrawiam

yQuQ

Nie chciałabym w żaden sposób odpierać Waszej "krytyki" Nataszy Urbańskiej, bo każdy ma prawo do własnego zdania... Ale teksty typu, że "ktoś jest słabą aktorką", po przeczytaniu, że grała ona tylko w "Fali zbrodni" i "Sztosie" są trochę denerwujące. I podpisuję się pod poprzedniczkami. Zapraszam do teatru Buffo i po obejrzeniu sztuki z nią, do wydania opinii.

yQuQ

Gdzie Ty tu widzisz gorsza filmografie od mroczkow :/
m jak milosc, sorry ale nie skomentuje
stara basn - spalam na tym w kinie w gimnazjum chyba :/

a natasza na do tego spektakle w teatrze.

jeszcze jedno
takie rolki w tv to kazdy moze zagrac, bo jest dubel i powtarzasz, a w teatrze nie powtorzysz, nasz wystep i juz

olenka1990

DO FANÓW (to operacja "kopiuj - wklej" pisałam to też na innych forach)

Alez ozywiści że Natasza jest idealną, przecódowną, utalentowaną aktorką... Świeeeeeeeeetne role w "Fali zbrodni" i "Sztosie". Jest cuuuuuuuuudna. Beztalencie... a skąd! Nie patrzmy na to że nikt jej nie chce zatrudniać w poważniejszych produkcjach, bo zważając na jej niezwykły talent swoją genialną grą pewnie przyćmiłaby innych aktorów.. A to że gra w teatrze główne role oczywiście niema niC wspólnego z jej związkiem z Józefowiczem. On ją promuje na pewno ze względu na "talent" a nie na...

To wszystko napisałam z ironią. Fani Urbańskiej --- LECZCIE się. Trzech ostatnich zdań wcale nie powinnam pisać, ale ci, którzy nie wykryliby ironii mogiby wziąść mnie za idiotkę

konto_usuniete

Ja się Tobie trochę dziwię... Chce Ci się tu wchodzić i przekonywać nas, że Natasza jest beznadziejna???

Niektórzy to nawet "Fali zbrodni" i "Sztosie" nie grali...
No tak, to Józefowicz tańczy za Nataszę i za nią śpiewa. Ciekawe tylko jak oni to robią, że na scenie widzimy ją, a nie jego? To Józefowicz trenował gimnastykę i wygrywał medale. Ciekawe czemu np. w "Przebojowej Nocy" występowali też inni artyści np. Steczkowska czy Cugowski?

To chyba z Tobą jest coś nie tak. Powiedz mi jaki masz cel w tym, że "jeździsz" po Nataszy?? Pewnie masz masę kompleksów i wchodzisz tu tylko po to żeby się "wyżyć" na kimś za kim nie przepadasz....

Allison

<<Chce Ci się tu wchodzić i przekonywać nas, że Natasza jest beznadziejna???>> - aha. tak. kocham to.

<<Niektórzy to nawet "Fali zbrodni" i "Sztosie" nie grali... >>. ale przy takiej promocji, jaką miała Natasza, i przy jej "niezwykłym talencie" to ona powinna mieć filmografię na dwie strony. to że niektórzy i w tym nie grali to nie jest usprawiedliwienie. Naprawdę mało ludzi było promowanych aż na tak wielką skalę, a mimo to zrobili większą karierę. A Józefowicz to jest lepszy niż wieeelu menagerów. Fakt, że za nią nie występuje (nie bardzo miałby w czym), ale to nie on na siłkę chce robić karierę.

a co do gimnastyki, faktycznie, gratuluję osiągnięć. Jednak ta twoja wzmianka nie ma ani nic wspólnego z moją wcześniejszą wypowiedią, ani z tematem. Myślałam, że na FW ocenia się przede wszystkim aktorstwo.

I czy na prawdę WSZYSTKO napisałaś z ironią??? wydawało mi się, że tylko drugą zwrotkę.

Aha. Kompleksy. Tak, mam ich mnóstwo. Twój post poruszył mnie dogłębnie. idę się powiesić...<hih>

Pa.

konto_usuniete

W filmach może faktycznie nie zabłysnęła ale w teatrze owszem jak chcesz to idz i się przekonaj. Aktorstwo teatralne wymaga większego wysiłku i talentu niż przed kamerą gdzie można wiele razy powtarzać daną scenę

Poison_Girl

Popieram przedmówczynię:)

Chciałabym jeszcze dodać, że Natasza była promowana głównie jako PIOSENKARKA. Z tego co wiem nagrywa teraz pierwszą płytę. Jak już pojawi się w sklepach to zobaczymy jak będzie się sprzedawać. Wtedy dopiero możemy ocenić czy te "lansowanie" Nataszy się opłaciło.

Pozdrowienia dla wszystkich!

Allison

Wiecie co? W polsce każdy chyba zna Nataszę. Również ludzie, którzy zajmują się filmem. a dobrzy rezyserzy czy producenci dostrzegą prawdziwy talent, nawet jeśli aktor zagrał epizod. Jak widać, dotychczas nie dostała poważniejszych ról. Piszecie, że gra w teatrze. Ja to bardziej przytoczyłabym na jej oskarżenie, niż na obronę. Bo jeśli występuje na scenie teatru Buffo i jest zatrudniona w serialu, to tym bardziej ktoś powinien ją zauważyć. A jeśli ona dotychczas nie dostała więcej propozycji, to wcale nie świadczy o niej dobrze...

Pzdr.