Jej "gra aktorska" = -10000.
Bardzo słabo! zniszczyła film.Sceny z Nataszą można wyciąć jak dla mnie .bardzo słabo bardzo!
Kurczę, o ile ona jest piękna, to grać nie umie... W filmach przynajmniej, może na deskach teatru byłoby lepiej...
Jest piękna i zagrała bardzo emocjonalnie. Cały film był dosyć przeciętny jak większość o tematyce historycznej, ale nie zauważyłam by zagrała tragicznie. Uważam, że te komentarze to raczej polska zawiść i nijak mają się do rzeczywistości.
Zagrała ZA BARDZO emocjonalnie. Jej postać była przerysowana. Nie wierzyłam w uczucia jakie starała się pokazać i to one nijak się miały do rzeczywistości. Być może na deskach teatru takie teatralne wyrażanie uczuć by się sprawdziło, ale nie na wielkim ekranie, gdzie każdy błysk w oku jest ważny. Dlatego zgadzam się z komentarzami powyżej - Urbańska zepsuła ten film.
nie rozumiem czym Urbańska sobie zasłużyła na takie negatywy. moim zdaniem ona "uniosła" ten film i przede wszystkim dla jej gry warto go obejrzeć.
A ja nie rozumiem czym zasłużyła sobie na pozytywy. Zgadzam się w zupełności z saunasolution, zdecydowanie przesadziła z ukazywaniem uczuć co sprawiło, że wyglądało to bardzo sztucznie. Widać, że kobieta się starała, ale jej nie wyszło...
Jaster, masz rację, zgadzam się w zupełności. Zagrała emocjonalnie bo postać Oli była skrajnie wyczerpana wojną i jej okrucieństwem. Nie rozumiem jak film można ocenić na 1/10, może nie był arcydziełem ale tak skrajna opinia jest po prostu niedorzeczna i pozwala traktować jej autora nie do końca poważnie w tej dyskusji.
Osoba, która zatrudniła nataszę do tego filmu chyba musiała zasnąć na castingu... Tak fatalnej gry aktorskiej nie widziałam dawno. Wszystko w jej wykonaniu wyglądało szokująco sztucznie - jej mimika, sposób wypowiadania kwestii... Po prostu TRAGEDIA. A osoby, które piszą, że zagrała "dobrze" albo wręcz, że "uniosła ten film", nie widziały nigdy dobrych filmów i aktorek/aktorów, więc za dobrą grę aktorską uznają wypowiedzenie słów na ekranie ze łzami w oczach (które w wykonaniu urbańskiej również wyglądają przesadnie wyniośle, teatralnie i nieprawdziwie). Film dostałby więcej wyższych ocen, gdyby nie drętwa gra nataszki - taka jest prawda. Dobrze, że są tutaj ludzie, którzy widzieli w życiu parę dobrych filmów i słusznie oceniają GRĘ AKTORSKĄ, a nie urodę aktorek.