Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Bo tu śmichy chichy a może ona rzeczywiście w teatrze dobrze gra :P (wątpię w to, ale może) ktoś ją widział na jakiejś sztuce?
Pewnie jest gra teatralna jest na takim poziomie jak w Bitwie warszawskiej... wydaje mi się znakomita do roli np.stołu.
Zaczynam wierzyć w przysłowie:jeśli coś (ktoś) jest do wszystkiego to jest do niczego, bo sami popatrzcie kim ona jest:
-aktorką telewizyjną
-aktorką teatralną
-piosenkarką
-tancerką
Interesujące jest również stwierdzenie zawarte w jej biografii:
" występuje we wszystkich spektaklach wystawianych w Studio Buffo."
Dlaczego we WSZYSTKICH? a jak jest np. chora to inni aktorzy czekają aż wyzdrowieje chociażby chorowała miesiąc, bo musi wystąpić?

Byłam na "Metrze" :/ NAJGORZEJ WYDANE PIENIĄDZE W MOIM ŻYCIU. Kupno słownika polsko-tureckiego jest przy tym znakomitą inwestycją. A pragnę nadmienić iż nie przepadam za dalekimi podróżami.

Stół może być zbyt trudną i wymagającą rolą... A piosenkarką ona nie jest, bo głos ma wybitnie przecietny, a zdolności interpretatorskie pana Józefowicza są na bardzo niskim poziomie

użytkownik usunięty
Lili_Liana

Oglądając film "Obywatel Kane", w którym główny bohater ma młodą żonkę, która nie potrafi śpiewać ani grać a lansuję ją jako gwiazdę od razu skojarzyło mi się z Urbańską i Józefowiczem. Może Natasza wcale nie chce być gwiazdą tylko Józefowicz sobie coś uroił i zmusza ja do grania? ona nie wykazuje żadnej inicjatywy. Wszelkie działania by Natasza grała, występowała dzieją się za sprawą Józefowicza. Kobieta ma 35 lat i zawdzięcza swoją "sławę" (cudzysłów nieprzypadkowy) Józefowiczowi. Żałosne.

Nie, to ona do niego przylazła, wiesz przerost ambicji :)