Natasza Urbańska

3,5
4 491 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Sorry, że zakładam głupi temat, ale bardzo mnie ciekawi iluż to ona ma fanów, czy wystarczą by nie odpadła w pierwszym odcinku TzG?

Vickynella

powiem tak:
aktorka - ŻADNA
uroda - na to nie patrze, komus sie podoba, komus nie, nie to oceniam.
umiejetnosci taneczne - szczerze mowiac zwisają mi
umiejetnosci wokalne - absolutnie fantastyczne! gdy oglada sie ja w programach muzycznych zawsze jej wykonanie jest najlepsze. zaryzykuje stwierdzenie, ze wsrod naszych tabloidowych 'gwiazd' piosenki ona jedna potrafi naprawde dobrze spiewac.

osobiscie nie jestem jej zadna fanka. dla wielu ludzi ma cos takiego, co sprawia, ze nie da jej sie lubic - zbytnia pewnosc siebie? nie wiem. nie wiem takze co robi na tym portalu jako aktorka. nie bede jednak jej gnoic ani oceniac tutaj jako aktorke, bo nia nie jest, natomiast nalezy docenic jej umiejetnosci wokalne

s_w

Osobiście jakoś nie przekonuje mnie jej śpiew. Ma jakąś taką nijaką barwę i brak jej charyzmy. Niby słychać, że ma technikę i śpiewa czysto, ale jednak... czegoś mi brakuje by uznać ten wokal za więcej niż przeciętny.
O charakterze nie wspomnę, odbieram ją jako zupełnie niesympatyczną i sztuczną.

Vickynella

oczywiście że ma fanów. Utalentowana, sympatyczna, naturalna, piękna

Vickynella

Ja też zastanawiałam się, czy ona ma fanów, bo głównie ludzie a;bo po niej jadą albo nie mają o niej żadnego zdania. Nie oglądam polsatu i nie widziałam jak oni śpiewają ani fali zbrodni, w których występowała. Przez przypadek widziałam tylko fragment finału joś. Usłyszałam jak śpiewa Natasza i jak śpiewa Agnieszka Włodarczyk. Byłam zbulwersowana, że Natasza nie wygrała, bo jej umiejętności były o niebo lepsze niż Agnieszki. Wszyscy moi znajomi cieszyli się jednak z wygranej Agnieszki. Kiedy zapytałam dlaczego, stwierdzili, że Natasza do samego końca programu udawała niezwykle zaskoczoną wysokimi ocenami jury, choć doskonale wiedziała, że bardzo dobrze śpiewa na tle innych uczestników. Podobno to tak wszystkich irytowało... To nie zmienia faktu, że Natasza jakichś fanów jednak musiała mieć, żeby przebrnąć przez wszystkie odcinki i do tego finału dojść.

Vickynella

O! Koleżanko, widzę, że podobnie jak ja masz słuch. Ja totalnie nie rozumiem ludzi, którzy chwalą jej wątpliwej jakości wokal. To tak jakby rozkoszować się pięknie podanym daniem mimo, że jest obrzydliwe. Nataszka spełnia tylko JEDNO kryterium dobrej piosenkarki: ma niezłą technikę. Ale jej głos to jeden z najgorszych w polskim showbiznesie. Matowy, bezbarwny, blaszany, drażniący. Ma też wąską skalę i nie interpretuje w ogóle utworów. Na karaoke może by błyszczała.

boolion

A przepraszam...czemu niby miałaby nie mieć fanów?! Nadal macie uraz po ''Jak oni spiewają'' czy może zazdrość cały czas przemawia ?

boolion

nie interpretuje wokalów????? To jakiś żart? Oglądałeś chociaż jeden jej program w ,,Jak oni śpiewają''? bo chyba nie. Każda piosenka śpiewana przez nią była inna miała zawsze coś w sobie- I napewno nie była identyczna jak pierwowzór.

Darszanka

Tak, szczególnie Billie Jean było udane xD

Vickynella

no widzisz czyli jednak ;)

Szmminka

To radzę posłuchać :)

Vickynella

no ja już słuchała, świetne!

Darszanka

W tym przypadku niestety Edytka miała rację :]

boolion

Haha i Ty masz słuch. Właśnie widać jak się znasz.

s_w

Aktorka żadna ?
Widać że sie znasz człowieku.
Fale Zbrodni sobię obejrzyj i dopiero sie wypowiadaj.