Natasza Urbańska

3,5
4 507 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Nie wiem czy jest dobrą aktorką bo nie widziałam jak gra ale z tego co widziałam jak tańczy i śpiewa tam w jedynce to marnie jej to idzie xDDD Została twarzą jedynki i dostała prace w tvp1 dzięki swojemu facetowi,który tam pracuje ;// sama się przyznała,że wychodzi jej to na dobre.Wygląda mi na sztuczną osobe z charakteru i podobną z wyglądu do Herbuś (tylko starsza o pare lat od niej xD ) i do tego tak samo "utalentowana" jak ona ! ;p
ps.jeśli już coś sie robi ro robi sie to dobrze.a nie spiewanie,tanczenie i granie na raz i wszystko inne ....

Jami_tsu

Dokładnie. Jak widzę, że jakaś gwiazdka się bierze i za granie, śpiewanie, tańczenie, stepowanie, grę może w futbol ?? itd itp...
Trochę tego nie lubie :). No cóż. Wszyscy się nią zachwycają jako aktorkę (nigdzie jej nie widziałam ??!!??) może i występuje w tym teatrze buffo ale czy ja mieszkam w Warszawie i mam szansę ją zobaczyć ?? Może raz by mi sie to zdarzyło. Moim zdaniem kolejna gwiazdeczka która wyskoczyła jak Filip z konewki chce zawojować świat a i tak wszyscy wiedzą, że jest to "niewielka" pomoc partnera Urbanskiej. Moze i dobrze spiewa, moze i dobrze tanczy.... Ale moglaby to sama udowodnic i odkleic sie od calego jozefowicza i pokazac co potrafi.... No ale coz... Taki BIZNES..