To jest w 100% poważny temat. Z absolutną powagą myślę, że KTOŚ - zapewne Pan
Janusz J. - wykłada pieniądze za wstęp Nataszy tu i tam. Podejrzewam, że Jerzy Hoffman
otrzymał solidną kwotę na budżet filmu w zamian za zaangażowanie Nataszy. Państwo J.
mają wg mnie plan inwestycyjny na wylansowanie Nataszy. Z każdą inwestycją wierzą,
że ta się opłaci, że Natasza zabłyśnie. Mijają lata, a tu nic - ciągle drugie miejsce (nie
można zapłacić za miejsce pierwsze?), spieprzone prowadzenie Tańca z Gwiazdami, o
schrzanionej roli w Bitwie Warszawskiej nawet nie wspomnę.
Jak Oni Śpiewają - Natasza Urbańska występowała w pierwszej edycji show. Że niby nie
było lepszych gwiazd? Przy pierwszych edycjach jest sporo potencjalnych osób do
wyboru, a licencja JOŚ opierała się pierwotnie na zatrudnianiu gwiazd serialowych (w
kolejnych edycjach naginano tę zasadę). Natasza grała wówczas jakąś trzecioplanową
rolę w Fali Zbrodni. Po prostu nie wierzę, że nie doszło do żadnych machloi finansowych.
Taniec z Gwiazdami - NIKT z własnej woli nie zatrudniłby z własnej woli męża i żony za
jednym zamachem. Taka sytuacja ewentualnie mogłaby zaistnieć, gdyby chodziło o
zatrudnienie supergwiazdy - gwarancji oglądalności. W Polsce supergwiazd niestety nie
ma. A już na pewno nie są nimi Państwo J., których nie nazwałbym nawet gwiazdami, a
Pani Nataszy nie nazwałbym nawet artystką.
Bitwa Warszawska - Proszę Państwa, nie wierzę, by Pan Jerzy Hoffman za darmo użył
choć jednego pozytywnego słowa odnosząc się do aktorstwa Pani Nataszy. Nawiązuję tu
do tego materiału: http://www.youtube.com/watch?v=TzI8h6Vlbco . Szkoda tylko, że
cierpieć muszą widzowie. Bilet na film 3D do najtańszych nie należy i oczekiwałem
dobrych wrażeń. Jakaś pannica ucząca się aktorstwa za moje pieniądze na pewno mi
ich nie dostarczyła.
Państwo J. to dla mnie czołowi przedstawiciele korupcji polskiego showbiznesu.
Dziękuję za uwagę.