Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

To jest w 100% poważny temat. Z absolutną powagą myślę, że KTOŚ - zapewne Pan
Janusz J. - wykłada pieniądze za wstęp Nataszy tu i tam. Podejrzewam, że Jerzy Hoffman
otrzymał solidną kwotę na budżet filmu w zamian za zaangażowanie Nataszy. Państwo J.
mają wg mnie plan inwestycyjny na wylansowanie Nataszy. Z każdą inwestycją wierzą,
że ta się opłaci, że Natasza zabłyśnie. Mijają lata, a tu nic - ciągle drugie miejsce (nie
można zapłacić za miejsce pierwsze?), spieprzone prowadzenie Tańca z Gwiazdami, o
schrzanionej roli w Bitwie Warszawskiej nawet nie wspomnę.

Jak Oni Śpiewają - Natasza Urbańska występowała w pierwszej edycji show. Że niby nie
było lepszych gwiazd? Przy pierwszych edycjach jest sporo potencjalnych osób do
wyboru, a licencja JOŚ opierała się pierwotnie na zatrudnianiu gwiazd serialowych (w
kolejnych edycjach naginano tę zasadę). Natasza grała wówczas jakąś trzecioplanową
rolę w Fali Zbrodni. Po prostu nie wierzę, że nie doszło do żadnych machloi finansowych.

Taniec z Gwiazdami - NIKT z własnej woli nie zatrudniłby z własnej woli męża i żony za
jednym zamachem. Taka sytuacja ewentualnie mogłaby zaistnieć, gdyby chodziło o
zatrudnienie supergwiazdy - gwarancji oglądalności. W Polsce supergwiazd niestety nie
ma. A już na pewno nie są nimi Państwo J., których nie nazwałbym nawet gwiazdami, a
Pani Nataszy nie nazwałbym nawet artystką.

Bitwa Warszawska - Proszę Państwa, nie wierzę, by Pan Jerzy Hoffman za darmo użył
choć jednego pozytywnego słowa odnosząc się do aktorstwa Pani Nataszy. Nawiązuję tu
do tego materiału: http://www.youtube.com/watch?v=TzI8h6Vlbco . Szkoda tylko, że
cierpieć muszą widzowie. Bilet na film 3D do najtańszych nie należy i oczekiwałem
dobrych wrażeń. Jakaś pannica ucząca się aktorstwa za moje pieniądze na pewno mi
ich nie dostarczyła.

Państwo J. to dla mnie czołowi przedstawiciele korupcji polskiego showbiznesu.
Dziękuję za uwagę.

boolion

Podzielam opinię w stu procentach. Ten film wygląda dokładnie tak, jak gdyby był robiony "pod" panią Nataszę, która zresztą poraziła mnie swym, że tak raczę zażartować, aktorstwem. Tak słabej gry aktorskiej dawno nie dane mi było oglądać. Niestety, to było żenujące...