Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

To Natasza powinna wygrać Taniec z Gwiazdami a nie Mucha!!!Nataszo wszyscy Cię kochamy.Jesteś ideałem!!!I mega gwiazdą!!!Cudowna,cudowna i jeszcze raz cudowna!!!Byłaś ozdobą tego programu i największą gwiazą z pośród wszystkich edycji!!!

slawek1988

Zbytnio nie śledziłam TzG i generalnie było mi obojętne kto wygra gdyż w większości przypadków (pseudo)gwiazdeczki są siebie warte.
Wina, moim skromnym zdaniem, leży po stronie reakcji Józia na pewne rzeczy. Być może Natasza również kocha takie zagrywki.
W każdym razie właśnie przez specyficzne zachowania tej pary jest jak jest...

Pistacia

Natasza nie jwst tam jakąś pseudo gwiazdeczką ale wielką gwiazdą ibardzo utalentowaną!!!

slawek1988

Masz prawo tak uważać dla mnie gwiazda to osoba która posiada coś więcej niż talent ;)
Dla mnie jest jedną z wielu ponieważ do dziś czekam na coś w 100% jej : płyta etc. I najlepiej gdyby Józio (chodź szacun dla niego;)) nie maczał w tym palców.
Natasza wielkie pokłady różnych zdolności posiada jednak z pewnych powodów jest tak jak jest, a szkoda...

użytkownik usunięty
slawek1988

jak dla mnie bomba, Natasza jesteś super! i nie czytaj badziewnych krytycznych komentarzy od jakiś półmózgów....

Natasza jest ideałem!!!Kochamy ją!!!!Wielka gwiazda!!

Cóż za inteligentna wymiana zdań ;)

Pistacia

i tak ja kochamy.....a jak masz z tym problem to twoja sprawa.

slawek1988

Nie ma z tym najmniejszego problemu.
Po drugie zdaję sobie sprawę z tego, że ma prawo być kochana, uwielbiana itd. :)
I na tym zakończmy naszą "psuedo"dyskusję:P
Pozdrawiam!

Pistacia

Natasza jest najlepsza!!!Mucha nie dorasta jej do pięt!!!

slawek1988

mucha najlpesza urbanska to samolubna jędza, co niepotrafi przegrywać.

PussyCandy

Natasza pokazała klasę! nie to co mucha! i pokazała w TzG jak powinno się tańczyć! i to ona powinna wygrać! NATASZA NIE MARTW SIĘ! i tak jesteś wielka za to co zrobiłaś! :)

PussyCandy

Natasza najlepsza!!!!A Mucha to głupia torba!!!!!!!!!

slawek1988

Również liczyłam na Nataszę. ; )

Blair

Dla nas i tak jest zwyciężczynią!!!!A glupia Mucha niech się cieszy swoimi 5 minutami bo to dlugo nie potrwa!

slawek1988

Nie wiem czy ktokolwiek tutaj zauważył że ona wchodząc do programu była doświadczona tancerka!!!!
Nie powinni jej wziąc do programu!

Dobrze że Ania wygrała!
Urbańśka pcha sie do wszystkiego i potem odnosi porażki co bardzo mnie cieszy ;P
Jest zarozumiałą, pewną siebie krową ktora myśli że wszystko umie i ma nadzianego mezusia ktory moze jej kariere zalatwić
Kpina!!!!!!!!!!!!!!!!

A pozatym jest brzydka jak noc listopadowa i wgl żal!!!!!!!!!

Wróże jej rozwód i jak jej Jożefowicza zabraknie to zginie!!
Taka bedzie miala kariere xD

ivv_14

Droga 14!!!!!!!!!Krową to jest Mucha i dotego głupia pusta lala,kora robi z siebie nie wiadomo kogo a tak naprawde to żadna z niej gwiazda!!!!!!!!!!!Natasza to klasa sama w sobie.Prawdziwa gwiazda i wielki talent!!!!!!!!!!!