Natasza Urbańska jest bardzo utalentowaną osobą. Pewnie niektórzy dlatego ją tak krytykują. Wynika to z zazdrości.
Oh tak , zawsze jak się kogos nie lubi to tylko i wyłącznie przez zazdrość.. A nie pomyślałeś ,że komus po prostu nie przypadła do gustu ? I zazdrość nie ma tu nic do rzeczy ?
Owszem: jest zdolna i w ogóle, ale ja jej nie trawie. Po prostu jej występy ( chyba tak to najlepiej nazwać) do mnie nie przemawiają.
ta persona to istny przykład karierowiczki bez powołania byle do przodu i z rozgłosem. Sorry lecz by oceniać jakiegokolwiek artystę w danej dziedzinie potrzebne jest przede wszystkim doświadczenie, które w jej przypadku (aktorskim) jest nikłe więc nie widzę możliwości by jakkolwiek móc dać jej ad hoc ocenę, musi się rozwinąć bo na razie to 0. Poza tym zaobserwowałem, że w większości oceniających ją pierwszy przymiotnik to zawsze słowo "ładna" (resztę każdy wpisuje co mu na myśl przyjdzie), więc mogę zasugerować, że to na razie jej jedyny atut za co może być jedynie wdzięczna rodzicom, maikapowi i chirurgowi plastycznemu. A zazdrościć mogę jedynie, że za bujanie dupą tyle nie zarabiam co ona, a pieniądz zawsze się przyda.
pozdr
Ta persona zwyczajnie po prostu ma talent i żadne banały o " karierowiczce[ cóż w tym złego], czy bujaniu dupą" tego nie zmienią
A w związku z tym , że faktycznie doświadczenie dopiero zdobywa to dam jej 7/10. Na zachęte
Doświadczenie zdobywa juz od paru lat i jakos produceni się o nią nie biją . Jak dla mnie dziewczyna po prostu nie ma siły przebicia. Teraz wraz z męzulkiem wpiep*** sie do ,,Tanca z Gwiazdami" . Podejrzewam ,że po znajomości.