Ta pani to koło aktorstwa nawet nie stała... Od dawna wiadomo że próbuje robić karierę na plecach męża ale coś jej nie wychodzi. Powinna się usunąć w cień widząc że nigdzie niczym nie wskóra, bo każdy jej występ, udział w czymkolwiek to wielka klapa..
Parcie na szkło za wszelką cenę. Od września ma prowadzić taniec z gwiazdami, mało tego mężulek ma zasiadać w jury. Szkoda, że córeczka jest maleńka bo może by zatańczyła i rodzinka byłaby w komplecie.
Jestem ciekawa, czy widziałyście ją w "Romeo i Julia". Była wtedy panną, dodam, bo widzę, że najbardziej interesuje was jej stan cywilny. Dziewczyna ładna, świetnie się rusza, głos niezły. I pytam: dlaczego nie może zrobić w Polsce kariery? Czy przyszła era programów z aktorstwem podwórkowym?
wygląd to nie wszystko.. ludzie się na niej poznali i dlatego nie zrobi kariery w naszym kraju.. mogło mieć na to wpływ również jej "piękne" śpiewanie.. hit=wielka klapa.. nie ciekawy głos i wyuczone, ciągle to samo wyginanie się na siłe..
Zgadzam się w zupełności. Jeszcze jak zobaczyłam nagranie z LA, w którym ona śpiewa i tańczy (chodzi mi o to nagranie na żywo, taki kameralny występ) i zobaczyłam jaj w eleganckiej sukience i szpilkach wygina się i pręży na podłodze to...dziękuję za takie promowanie Polski, naprawdę. Głos i ruchy ma przeciętne,a próbuje się z niej zrobić wielką gwiadę.,
no i tak jak przepuszczałam jej pierwszy występ w tzg też był nie udany.. powinna zrezygnować i oddać to w ręce kogoś kto się na tym zna
Niestety nie oglądałam, ale czytałam w necie,że porażka...do tego fakt,że jej mąż w jury zasiada...jeszcze dzieci brakuje.
tak jak już wcześniej ktoś napisał, tylko czekac aż córka trochę podrośnie to i ją będziemy wszędzie oglądać
Jak mnie wkurza wieczna krytyka na nią. Co ona Wam takiego zrobiła? Znalazła się grupa zakompleksionych internautów, którzy za wszelką cenę muszą ją zaszczuć. Naprawdę Was tak boli, że w przeciwieństwie do Was udało jej się coś osiągnąć w życiu? Bo wszyscy tacy święci i w żaden sposób sobie nie pomagają znajomościami. Takie jest życie i skoro tego nie rozumiecie to już Wasz problem. Urbańskiej się poszczęściło, a przy tym ma wygląd i prezencję. No ale najlepiej zgnoić bo komuś coś wyszło w życiu, a mi nie. Banda typowych Polaczków z prymitywną mentalnością. Skoro tak Wam się nie podoba to po co oglądacie TZG? Przecież to i tak program dla szarej, pustej masy.
Zgadzam się ze stwierdzeniem,że ładnie śpiewa i tańczy,ale Jej gra aktorska woła o pomstę do nieba. Zawiodłam się na Niej, bo trzymałam kciuki za Jej kariierę muzyczną a doczekałam się marnej piosenki, z elektroniką w tle.
Przepraszam ale wypowiadasz się jak typowy polaczek z prymitywną mentalnością. Urbańska nic mi nie zrobiła, w ogóle nie obchodzi mnie czyją jest partnerką a w tym watku w ogóle nie chodzi o to co komu w życiu wyszło.
Urbańska po prostu jest beztalenciem jeżeli chodzi o aktorstwo. To że jest na siłe promowana może niektórych denerwować; mnie nie denerwuje. Ona po prostu nie nadaje się.
Drogi Kolego, forum na filmwebie jest po to aby wyrażać swoją opinię, która nie zawsze bywa pozytywna. Jeśli uważamy że ktoś jest słabym aktorem to mamy w ogóle się nie wypowiadać? Wystarczy spojrzeć na dorobek pani Nataszy żeby przekonać się czy jest utalentowaną aktorką. Ludzie tutaj wypowiadają się kulturalnie dlatego nie wiem po co te bulwersy. Nikt z nas nie ma żadnych kompleksów i uważam, że 'osiągnąć coś w życiu' można w inny sposób, nie tylko mogąc czytać o sobie na Pudelku.
Moim zdaniem Natasza powinna postawić sobie jakiś cel a nie pchać się wszędzie gdzie się da - 'jest' aktorką, piosenkarką, tancerką, modelką, a teraz jeszcze prezenterką telewizyjną. Stąd ta fala krytyki, zupełnie uzasadniona moim zdaniem.
Ja też nie rozumiem tej krytyki. Po pierwsze musicie zrozumieć co znaczy beztalencie a mianowicie jest to ktoś kto kompletnie nic nie potrafi. Jedno wielkie zero. A w przypadku Nataszy. Po prostu jest dziewczyna ambitna i che cię realizować na wielu "frontach" czyli muzyka, aktorstwo itd. Poza tym skąd wiecie że nie potrafi grać skoro nie zagrała w żadnym większym filmie prócz Bitwy Warszawskiej która pojawi się w kinie dopiero 30. Czyżby po raz kolejny wszyscy wystawiali opinie po kilku scenach ze zwiastuna??? Ja tego nie pojmuję. Uważam że ma dziewczyna aparycje do tego by być naszym "towarem eksportowym" Pochwalmy się raz w życiu że w Polsce jest ktoś kto coś potrafi a nie tylko zachowuje sie jak idiotka typu Doda. A niestety poza Edytą Górniak i starych dobrych aktorów nie ma nikogo. Wiec dajcie jej szansę. Może akurat będzie dobra.
no dobrze.. poczekamy, zobaczymy jak wszechstronna Nataszka poradzi sobie z aktorstwem.. ale coś mi mówi że nie zmienię o niej zdania
Ja też nie mówię że jakimś wielkim odkryciem będzie. Chociaż może akurat okaże się dobra. Ciężko jest cokolwiek powiedzieć bo jednym zwiastunie. Uważam że każdy powinien mieć swoją szansę :D