Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

tańczyła lepiej niż Mucha. Wiem, że nie powinna się w tym programie znaleźć bo już miała umiejętności. tak samo zresztą było w "JOŚ". Ale:
1. Nie trzeba było jej zapraszać
2. Jeśli już ją zaproszona - mogła odmówić
3. Jeśli przyjęła propozycję i tańczyła - można było wcześniej doprowadzić do jej odpadnięcia z programu
4 Jeśli publika nie "wyrzuciła" jej wcześniej - cóż...trzeba było pozwolić jej wygrac bo ewidentnie tańczyła najlepiej. Szczególnie w tańcu finałowym (free style), gdzie pokazała cały wachlarz najlepszych umiejętności tanecznych. Poza tym każdy taniec wykonywała z gracją zachowując się przy tym z klasą.

Co do Muchy, która ponoć [według niektórych] rozwinęła się w tym programie:
1. Ze wszystkich odcinków podobały mi się: dwa tańce wolne (bodajże walc i któryś jeszcze) i jeden szybki (nie pamiętam już dziś który to był) reszta mi się nie podobała bo tańczyła albo sztywno, albo (w późniejszych odcinkach) strasznie narwanie (szczególnie te szybkie tańce, jak samba np)
2. Na koniec programu pokazała swoje zachowanie. po ogłoszeniu wyników zachowała się jak wariatka...:/ co mi sie bardzo nie podobało. Brak jej tego, co ma Natasza (ostatnie zdanie punktu czwartego)

Nie sądzę, żeby akurat ona była tą osobą która się "rozwinęła w tańcu" - już szybciej typowałabym Michała Kwiatkowskiego bądź Pana Zygmunta Chajzera