Natasza Urbańska

3,5
4 490 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

Jest sztuczna i nadęta. I co ona robi w " Jak oni śpiewają?"? Przecież to jest program dla aktorów, którzy nie śpiewają na co dzień. A ona występuje w Teatrze Buffo. Nie rozumiem po co ją wybrali do programu. To niesprawiedliwe wobec innych uczestników.

lucy_

Właśnie, dla mnie to też jest strasznie nie fair! Przecież inni w Buffo nie występowali i w ogóle, jak dla mnie to Brylantowy Mikrofon powinien wylądować u Agnieszki Włodarczyk ;]

Arianne

O tak. Śpiewa najlepiej z tych aktorów! Powinna wygrać.

Arianne

RACJA.
Natasza Urbańska udaje taką skromną, a w ogóle to jest z niej niezły samolub.:/
NIE CIERPIĘ N.U

Arianne

Zgadzam się w pełni z Keirą :)
Natasza Urbańska może i ładnie śpiewa, ale obrzydliwy ma charakter.:(
Jest miła tylko z przymusu. MUSI WYGRAĆ AGNIESZKA WŁODARCZYK!
TO DO NIEJ BĘDZIE NALEŻAŁ BRYLANTOWY MIKROFON!!!!!!!

lucy_

Tak tylko, że wiadomo, że ona umie śpiewać przynajmniej w teorii A Herbuś tego w ogóle nie potrafi.

lucy_

No fakt że to troche nie fair ale spiewa bardzo ładnie.Powinna wygrac albo ona albo Aga Włodarczyk:)
Jak byłam na wycieczce w Warszawie to spotkalismy Natasze...jest naprawde bardzo sympatyczną,energiczną osobą.Chętnie pozowała i rozdawała autografy.Bardzo ja lubię:)Jest naturalna i jaka śliczna:)

Klaudiiia

No i mam nadzieję, że tak zostanie i żeby jej sodówka nie uderzyła do głowy.

NoX_4

Właśnie dlatego, że umie śpiewać i śpiewa dobrze nie powinna występować w " jak oni...". a sodówka już powoli jej zaczęła uderzać:)

lucy_

Nieżle jej odbiło.........uważa sie za najlepszą........

lucy_

Ja osobiście za nią nie przepadam,bo uważa się za najlepszą czym było wielkie zaskoczenie,gdy była zagrożona..Tego nawet nie wzieła pod uwage...A Aga jest skromna,z klasą i cudowna:):)To widac po zachowaniu i sposobie wypowiedzi:)

Ada_3

Co robi w tym programie? Ostatnio cyztałam wywiad gdzie było napisane, że każdy aktor (prócz Herbuś , która nie studiowała w szkole aktorskiej) miał lekcje nauki śpiewu więc tak naprawde to jak już mierzysz ich taką miarą to każdy ma równe szanse bo każdy "uczył" się śpiewać. A to , że Natasza śpiewa w spektaklu to nie znaczy , że jest super piosenkarką. I wkurza mnie jak ktoś od razu mówi, ze co ona tu robi. Gdyby mogła nagrać od razu płyte to nie siedziała by w tym programie.

agateczka

Wlodarczykowa jest chamska dla fanów i nie powinna wygrać bo jej juz slawa uderzyla do glowy, za to Natasza jest przemila osoba ktora wie jak nalezy szanowac ludzi.

lucy_

Chodzi o to, że Polsat chce, aby aktorka współpracująca z ich stacją wygrała... To logiczne :P

rosengarden

A co w "Jak oni śpiewają" robiła Herbuś? Aktorka, popularnego serialu? Nierozśmieszajcie mnie? Marnie zagrana rólka Uli, o zgrodzo !!

maaarcia_0701

No i po herbacie !!! Wygrała Włodarczyk, która ma dla mnie tyle wspólnego ze słuchem i talentem wokalnym, co ja z Królową Victorią. Werdykt był kuriozalny, choć mówiąc bardzo szczerze, to jak dla mnie 90% z uczestników pomyliło programy. No, chyba, że na pytanie postawione w tytule odpowiedź ma brzmieć - mizernie - wówczas zgadzam się z doborem uczestników. Jeśli chodzi o ocenę uczestników jako ludzi [nie przez pryzmat ich talentu (bądź jego braku) wokalnego] to było tam wielu ludzi, którzy odpadli przed tymi z czołówki i ci z tej czołówki właśnie wcale lepsi nie byli. No, ale skoro ma to być konkurs wokalny to mamy to co mamy (choć jeśli mam być szczery to Agnieszka Włodarczyk też talentu DLA MNIE nie ma). Wystarczyło mi posłuchać jej w utworze pofinałowym i mam dosyć. Tej pani już dziękujemy. Mam nadzieję nigdy o jej 'karierze' wokalnej nie usłyszeć. Aby nie być posądzonym o zbaczanie z tematu: Co w 'Jak oni śpiewają' robiła Herbuś - to samo co kilka innych wątpliwej jakości gwiazdeczek [nazwisk nie wymienię].

cOOba

cOOba! ty chyba nie wiesz co mówisz!! Agnieszka była najlepsza! Poprostu klasa sama w sobie a Natasza nawet nie wyszła pogratulować! Obie pięknie śpiewają ale wygrała Agnieszka (tak jak chciałam), bo była naturalniejsza, dzielnie znosiła nieuczciwą krytykę, a Nataszka? Obiecali Józefowiczowi, że wygra...

Morgan2c

Morgan2c - zgadzam się z tobą całkowicie, Agnieszka była najlepsza, a Natasza swoim zachowaniem na koniec pokazała swoją prawdziwą twarz: zarozumiałej, sztucznej laleczki bez klasy. Owszem, Natasza potrafi śpiewać, ale ona jest już piosenkarką, więc nie powinna występować w tym programie. Na szczęście wygrały talent i prawda, które prezentowała Aga.

lucy_

Ogromnie się cieszę, że Aga wygrała. A tak mi się śmiać chciało jak zobaczyłam minę N.Urbańskiej, już myślała, że wygra. Może ona i jest sympatyczna, ale to strasznie zarozumiała dziewczyna i trochę sztuczna jak dla mnie. Śpiewa doskonale i nie powinna brać udziału w Jak oni śpiewają.
GRATULACJE DLA AGUSI!

Captain_Alexandra

NATASZA BYŁA STO RAZY LEPSZA. Zdecydowanie powinna wygrać.

lucy_

Ja cały czas obstawiałam za Agnieszką. Natasza może i ma lepszy głos, ale jest zarozumiała i samolubna, jak kiedyś dostała dwóję od E.Zapendowskiej to już mina jej zrzędła. Myślała, że same szóstki będą jej stawiać. Niestety.

Captain_Alexandra

Od Zapendowskiej?? Chyba od Edyty?!
Natasza jest ambitna i wszechstronna, była zdecydowanie najlepsza, należała się jaj płyta bo jej nie ma jak wiele osób mówi błędnie, że ma- nie ma płyty taka zdolna dziewczyna... To przykład że po raz kolejny promuję się przecietniaków... zresztą Aga już zrobiła niezłą karierę i teraz Nataszy się należało:/

lucy_

owszem, Edyta także dawała jej słabe oceny, ale żeby taka zdolna uczestniczka dostała dwóję?
Natasza Urbańska jest po szkole śpiewu, niesprawiedliwy był jej udział w "jak oni śpiewają". Zgadzam się z tym, że Natasza śpiewała najlepiej, profesjonalnie i dobrze przygotowana do każdego programu. To nie jest program dla takich jak ona.

Captain_Alexandra

Zapendowska nie dała dwójki. Edyta Górniak była zawistna w stosunku do Nataszy od samego początku i dawała jej takie oceny na złość podczas gdy Zapendowska dawała 6. Edyta Górniak była spouchwalona z Edytę Herbuś i ciągle ją promowała. Jak może istnieć takie spouchwalanie z jurorami?

Kasjopejka

Kasjopeja ma racje.
W tym odcinku to Edyta dawała niskie noty Nataszy a Ela same szóstki.
I też mnie denerwowało to ze Edyta dawała Herbuś dośc wysokie oceny choc spiewała fatalnie.Lubie ją ale takie cos u mnie nie przechodzi
Jedynie co to wmiare dobrze oceniała Ela.

Captain_Alexandra

Agnieszka też była wcześniej piosenkarką i nagrała piosenkę więć też jej nie powinno być?

lucy_

Ale ja jestem przekonana, że Zapendowska dała dwójkę Nataszy, jak ona wtedy była w takim złotym ubraniu i tak skakała na scenie, miała strasznie słabe oceny.
Jeżeli Agnieszka też śpiewała (a tego nie jestem w 100 procentach pewna) to obie nie powinny uczestniczyć w tym programie.

Captain_Alexandra

Właściwie poza Herbuś wszyscy uczestnicy ćwiczyli śpiew. To jest element zajęć w Szkole Teatralnej. Więc żadne z nich nie powinno brać udziału w tym programie. A Natasza to już w ogóle, ponieważ śpiewa zawodowo.

lucy_

ogolnie napisałam to wyzej, wiec mogl(a)bys czytać zanim cokolwiek piszesz;]

lucy_

Aga też spiewa ZAWODOWA. Natasza NIE ma płyty.
Taka zdolna Natasza powinna nagrać płytę.

lucy_

zgadzam się z tobą nawet jej dałem 1/10 ;)

niewiem_2

ZAZDROŚĆ, ZAWIŚĆ straszna rzecz, wiele osób zazdrości tyle zdolnośći Nataszy. Tak to jest często gdy ktoś jest za dobry to zżera niektórych zazdrość, zakompleksieni ludzie nie lubią ideałów ale tych co są przeciętni, bardziej zbliżeni do nich.
To jest okropne i żałosne:/
Widzę, że dużo osób daje jej jedynki bo średnia gwałtonie spada.
Ludzie mniej nienawiści i zwiści.

Kasjopejka

Czytałam Wasze wypowiedzi i trafiłam na stwierdzenie, że "Jak oni śpiewają" to program dla aktorów, którzy nie śpiewają zawodowo i Natasza nie powinna w nim brać udziału. Powiem jedno; wszyscy aktorzy mają w szkołach teatralnych lekcje ze śpiewu i to nie jest tak, że oni nie mają o śpiewie zielonego pojęcia. Agnieszka Włodarczyk też występowała w Buffo jak Natasza.
Mimo, że Natasza nie wygrała programu to i tak napewno nagra płytę (i z pewnością ją kupię:)

Allison

Masz rację, ale Nataszę od innych odróżnia to, że nagrała piosenkę "I like it loud" i wystąpiła w krajowych eliminacjach do Eurowizji. Żaden inny uczestnik nie miał aż takich doświadczeń w śpiewaniu.

Ana_Vanessa

Z twoim pierwszym zdaniem się zgadzam. Z drugim już mniej dlatego, że Agnieszka już wcześniej nagrała piosenkę do filmu "JOB:czyli ostatnia szara komórka." Każdy oprócz pani Edyty Herbuś miał styk ze śpiewem. Więc jak mówicie, że Natasza nie powinna występować w tym programie to mi aż się niedobrze robi... w takim razie Agnieszka też nie powinna w tym programie występować! W tym programie wygrała popularność, bo więcej osób ogląda TV niż spektakle w teatrze, a w takich programach nie powinna liczyć się popularność tylko talent.

domkai13

Owszem, Agnieszka też ma pewne doświadczenie w śpiewaniu, ale tylko ze względu na swój zawód. Piosenka do filmu, w którym się gra, to nic w porównaniu do nagrywania piosenki w konkretnym celu wykreowania się na piosenkarkę. Już po pierwszych piosenkach było widać, że doświadczenie Nataszy jest o wiele większe od innych uczestników. Gdyby Agnieszka również takowe posiadała, byłaby na pewno dużo lepsza od Nataszy, bo ma rewelacyjny głos, tylko nieoszlifowany. Wszyscy uczestnicy musieli powoli wypracowywać w sobie te umiejętności, które Natasza już dawno posiadła. Jednakże to nie oznacza, że byli gorsi, bo Aga mimo małego doświadczenia wcale nie prezentowała się gorzej od Nataszy. Co do popularności, to faktycznie Aga jest bardziej znana, ale jej talent do śpiewania jest z pewnością nie mniejszy niż Nataszy.

Ana_Vanessa

Zgadzam się z tobą trochę. Ten program był dla amatorów aktorów, a nie amatorów piosenkarzy ;) Więc tak samo nie powinna występować Natasza jak i Aga jak już. Najbardziej denerwujące jest to, że Agnieszka w tym programie udawała, że jest skromna i miła, by za wszelką cenę wygrać. Najgorsze było jak potraktowała swoich fanów w porównaniu do Nataszy... Natasza była miła, rozmawiała, dawała autografy, a Aga co? Nic... olała fanów i tyle. Dlatego właśnie przestałam ją lubić.

domkai13

Wiesz co, nikt, kto nie zna ich osobiście, naprawdę nie wie, jakie one są. W końcu przecież obie są aktorkami i ich słowa, reakcje mogły być udawane. Jednak w takim razie Aga obrała lepszą taktykę, bo Nataszę już po kilku wypowiedziach i gestach zupełnie przestałam lubić. Co z tego, że ładnie śpiewa, jeżeli jest okropnie zarozumiała, zbyt pewna siebie, sztuczna, arogancka i przekonana o swojej wyższości nad pozostałymi. U niej szczególnie mnie uderzyło, że robi wszystko na pokaz. Nie znam jej, ale po wizerunku, który sobie stworzyła, skutecznie mnie do siebie zniechęciła. Dlatego tym bardziej kibicowałam Agnieszce.

Ana_Vanessa

Zgadzam się z Domkai13; powinien się liczyć talent, z nie popularność. Agnieszka wygrała, bo jest bardziej znana i tyle...

Allison

chyba nikt nie wie ze agnieszka miala wiecej piosenek ktore trafily do mediow. jedna z robertem janowskim, druga to ta z filmu, trzecia ma tytuł 'wyliczanka'
a z tego co mi sie zdaje natasza ma jedną swoją "I like it loud" reszta jest własnością teatru Buffo.
Więc obie nie powinny brac tu udziału.
I teraz po kolei
Robert hmm śpiewał już kiedyś
Marzena - reczitale (nie wiem czy tak sie pisze)
Płoszajski - (az trudno uwierzyc, bo on nie umie spiewać) ma piosenke
Siudym - śpiewał gościnnie na jubileuszach gwiazd
Herbuś - no wiadomo, że zielona w muzyce
Ostrowska-Królikowska - śpiewa razem z mężem gdzies tam cociaż nie wiem gdzie
Figurska - nie wiem nic o niej
Szwedes - nic mi nie wiadomo
Mauszak - nie wiem nic o nim
Lewińska - słyszalam ze gdzies tam tez gościnnie
Nejman - widać przeciez ze nie ma talentu :P:P

połowa uczestnikow powinmna nie brac udzialu