Natasza Urbańska

3,5
4 485 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Natasza Urbańska

jak można pisać, że Nataszka nie ma talentu. To kobieta WIELKI TALENT: umie śpiewać, tańczyć, grać, świetnie się poruszać. Za co wy jej tak nie lubiecie? że ma wszystko o czym wy sobie możecie pomarzyć? myślicie że nie wiem że zazdrość was zżera, że taka Polka ma wszystko !! urodę, pieniądze, męża, dziecko, dom, talent ogromny, jest sławna. Pewnie każdy jej zazdrości. Natasza jest ogromnym talentem! myślę, że jak jej się uda tam w Bollywood to to jej otworzy drogę do kariery międzynarodowej będzie sławna na cały świat tak jak ta Bollywodzka piękność Aishara Rai m.in z filmu: Serce ze złota!!
Natasza nadaje się idealnie do tamtych filmów ale jak dla mnie do innych produkcji tak samo bo jest wszechstronnie utalentowana !!

binkusi

Masz rację ona ma talent i nie można powiedzieć, że jest inaczej, ale uważam, że po prostu bardzo dużo ludzi jej nie lubi i wynika to z tego, że jak sam powiedziałeś/aś umie śpiewać i tańczyć i jest profesjonalistką w tych dziedzinach, a bierze udział w programach w których mają być amatorzy... i uwierz mi nie chodzi tutaj o zazdrość...

Palinka001

jeśli tak to spoko, ale w każdym takim programie musi być choć jedna osoba wybitnie uzdolniona żeby program był ciekawszy. Natasza to osoba po prostu stworzona do wszystkiego.

binkusi

Taaa... Najbardziej jej wszyscy tego męża pewnie zazdroszczą, dziecka (jej własnego) i pasierbów (czy tam pasierbic, nie wiem). Moim zdaniem jest w Polsce wiele artystów i artystek którym można bardziej zazdrościć niż jej. Nie jest po prostu lubiana. Zgadzam się, że może jest w tym trochę tej polskiej zawiści ale na pewno nie tylko. Nie budzi kobita sympatii, tyle.

Serinne

w sumie każdy ma prawo do odmiennego zdania, ale jedynie rażą mnie opinie, że ona nie ma talentu.Pisanie tak jest dowodem na to, że ktoś jej czegoś zazdrości, bo cała Polska mogła obserwować ją jak świetnie się porusza w programie "Jak oni śpiewają" ponadto zobaczyć jej zdolności taneczne w Tańcu z gwiazdami i nie mówiąc o śpiewie(robi to fantastycznie) Poza tym jest zgrabna, ładna z buzi(wygląda bardzo młodziutko) i układa jej się w życiu. Kto by tak nie chciał mieć. No i w dodatku mądra, bo nie gada głupot przed kamerami tylko zachowuje się jak dojrzała kobieta pełna klasy i elegancji. A czemu tak bardzo jest nielubiana? czy ktoś poznał ją osobiście? zna sie z nią na "ty"??? to się tyczy tych osób co wrzucają na nią a nie zamienili z nią nawet słowa. Może tak jest kreowana przez telewizję jako taka niemiła a tak na prawdę jest kobietą sympatyczną.Dopóki nie znamy danej osoby nie oceniajmy zbyt pochopnie tzn. nie mówmy złych rzeczy. Każdy człowiek na tej ziemi pragnie być doceniany i szanowany.

Palinka001

zgadza się...poza tym ma duże parcie na szkło

binkusi

Natasza jest przede wszystkim bardzo elegancka, piękna, zachowuje się kulturalnie. To już jest zbyt wiele, żeby ją polubić w świecie, w którym "fajne i cool" jest pokazanie gołej d..., rzucenie paroma "kur.." na wizji czy składanie zdań na poziomie 4 klasy podstawówki.
Nie będę oceniać jej talentu, bo wśród celebrytów, aktorów, piosenkarzy jest mnóstwo osób mających większy talent od niej. Nie przeszkadza mi to jednak obejrzeć czegoś od czasu do czasu w czym wystąpiła i ocenić jej dokonania z szacunkiem.
Szczerze mam gdzieś czy Józefowicz jej coś załatwił czy nie, wielu znanych ma coś załatwione poprzez koneksje.
Przyjrzyjcie się rodzimym gwiazdom i tym zza oceanu również, wielu znanych miało wcześniej rodzinę w branży.

Typowo polskie: opluć zmieszać z błotem, zniszczyć. Podobne komentarze czytam pod artykułami o Edycie Górniak (że to wariatka, psychicznie chora, kretynka, + cala paleta najgorszych określeń jakie ślina na język przyniesie).
Pod artykułami o Anji Rubik, modelce, która zrobiła ogromną karierę też nie lepiej. A co najśmieszniejsze, jeśli poczytać komentarze ludzi z innych krajów, (można np: na Youtube), to aż ciężko uwierzyć, w jakich superlatywach wyrażają się o niej ludzie nie będący Polakami.

binkusi

O, Janusz Józefowicz na filmwebie:)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Schizofrenik_XXI_wieku

Miałem wczoraj poruszyć tą wzmianke o jej rzekomym talęcie ale zapomniałem. Ktoś kto pisał ten wstęp miał 3 wyjścia:

1. Był 1 kwietnia
2. Gość był mocno "wczorajszy"
3. Podpłacił Józefowicz

Gorszego beztalęcia a jest ich trochę to raczej nie widziałem. Pozdro Janek :D

użytkownik usunięty
binkusi

"grać"? To taki żart? Ona umie tylko tańczyć. Jeszcze śpiewa, ale pod tym względem jest przeciętna. Za to gra okropnie.

binkusi

Wiecie co...nic do niej nie mam ale..
śpiewa ok dobrze...jej piosenka ta nowa..nawet wpada w ucho
Tańczy bardzo dobrze,gra nie wiem jak..
Ale ma coś takiego w sobie..na siłę
Jest taka sztuczna..uśmiecha się ale ten uśmiech nie jest taki naturalny i szczery..widać że coś jest nie tak
Jakoś nie daję się lubić i tyle..może to wina męża..

binkusi

Czy ty napewno wiesz co piszesz, może jesteś pijany? OK śpiewa całkiem nieżle tanczyć tez umie ale pisac że jest swietną aktorką, dla mnie 0/10 dla Nataszy Urbańskiej za te jej niby aktorstwo

binkusi

A widziałas jej akcje z karabinem w Bitwie Warszawskiej? hahahahahha

binkusi

Moja opinia:
-Umie śpiewać? Hmm, jej głos na żywo jest baaaardzo przeciętny, wręcz nudny. Takich jest na pęczki i swoim głosem mnie wręcz odpycha, nie ma w nim niczego interesującego. Trafiłem kiedyś w TV na przebojową noc, czy jak to się tam nazywa, i od razu przełączyłem, bo nudne było ;p
-Umie grać - haha. Właśnie widziałem Bitwę Warszawską i mogę powiedzieć, że SŁABA z niej aktorka..
-Umie tańczyć - no tutaj może masz rację, ale jakoś oglądanie jak tańczy walca to też nic ciekawego -.- btw on może powiedzieć, że umie tańczyć ^^ http://www.youtube.com/watch?v=tlDAgZO2ZDM

binkusi

Ha ha ha. W bitwie warszawskiej ma 3 miny, smutną, wesołą, ze zmarszczonym nosem i przymrużonymi oczami (na "ślubie" zrobiła ją dwa razy, m. in. bo przysiędze Borysa). Głos ma nudny, nie odnajduję się na ekranie. Przez nią ten film ma takie słabe noty..