Natasza jest jedną z najwspanialszych Gwiazd polskiego show-biznesu.
Życzę wszystkim osobom, które brzydko piszą o Pani Nataszy, żeby dostały raka i AIDS, żeby zostały opuszczone przez wszystkich i umarły jako śmierdzące i bezdomne, a następnie, żeby poszły do piekła.
Pani Natasza oczywiście pójdzie do nieba i będzie żyła wiecznie, ponieważ bogowie Ją kochają i miłują, a Pani Natasza sama jest boska.
"Życzę wszystkim osobom, które brzydko piszą o Pani Nataszy, żeby dostały raka i AIDS, żeby zostały opuszczone przez wszystkich i umarły jako śmierdzące i bezdomne, a następnie, żeby poszły do piekła".
A czego życzysz płci męskiej drogi osobniku wypełniony miłością do bliźnich:)?
To z mojej strony nie jest hejt. To dość ładna kobieta. Ale nie widziałem gorzej zagranej postaci niż Ola Raniewska. Poważnie, To był dramat, to była katastrofa. I nie jest to moje subiektywne odczucie. Aktor powinien mieć warsztat: właściwą emisje głosu, umiejętność odgrywania stanów emocjonalnych w sposób przekonywujący, dobrze panować nad mimiką, umieć grac mową ciała i spojrzeniem. W przypadku Urbańskiej to wszytko leży - przynajmniej w Bitwie, bo z innych dzieł jej nie kojarzę.